צריכה עזרה!

כלבובי

New member
צריכה עזרה!

מישהו יכול לצייר לי קיפוד קטן עם תחתונים ובליטה קטנה במכנסיים מסתובב על תקליט??... לא צריך הרבה השקעה,רק משהו שנראה חמוד ומצחיק!..הצבעים שיש לי בראש הם צהוב ושחור .. מקווה שתעזרו לי--- תודה!

ailag

New member
בשביל מה זה היה טוב?

למה להציק למבקרים / חדשים בפורום?

נכון פיטר, אוי ואבוי!!!

יש הרבה אנשים בלי קייטנות עכשיו, והם צריכים שיאיירו להם דברים! אז תתנהג בהתאם, או שלא תקבל שוקו ולחמניה!

ailag

New member
גיחי.

אני לא מבינה למה כל פעם שמישהו בא עם שאלה חייבים לענות לו (אנשים ספציפיים) משהו קנטרני ולא קשור בכלל. זה נותן לי הרגשה כאילו זה פורום ליצנים שלא באמת בא לו לדבר על קומיקס, למרות שזה רק אנשים מסוימים שעונים ככה. זה לא נעים. פעם אחת בסדר, אבל כל הזמן?

mulon1984

New member
ילדת הקיפודים לא שאלה שאלה של קומיקס בכלל

היא בסה"כ חיפשה מישהו שיצייר לה ציור שהיא יכלה לשלם למישהו שיעשה לה או למצוא בחינם עם קצת חיפוש באינטרנט. אין לזה שום קשר לקומיקס. ואגב, ברוב הפעמים זה המצב.

Hubert Hubert

New member
במקרה הזה אני (שוב) נאלץ להסכים עם מולי.

בפורום 'איור ממוחשב', למשל, שמשתתפיו בוגרים ומקצועיים מרובינו, היו עונים לה תשובה הרבה יותר אגרסיבית, אז היא יצאה בזול.

מאידך גיסה, בפורום הקומיקס

אין משתתפים בוגרים ובטח ובטח לא מקצועיים... אריאל, ממתי אתה מתחיל להסכים עם מולי כ"כ הרבה??? התמסחרת? נהיית פושאובר? המיין סטרים הרס אותך!!!

ailag

New member
זה שאחרים עושים לא אומר

עובדתית, אנשים שכן רוצים להעלות דברים און טופיק לא מעלים כי התגובות בפורום תוקפניות מדי. אני מקבלת את התלונות למסרים / מסנג'ר. ויש לא אחת אנשים שמעלים ציורים כדי לקבל ביקורת ומפורשות מבקשים שלא לתת תגובות ציניות או תוקפניות אפילו לפני שענו להם, בגלל התשובות האלו. וגם בפורום בוני אתרים עונים ככה, שם זה אפילו מוצדק כי הרבה מההודעות הן "מחפש בונה אתרים מעולה צעיר / בזול" שזה בדרך כלל "אני מתכוון להפיל עליך המון עבודה ומצפה לשלם מעט, כי לבנות אתרים זה בטח משהו שאיזה ילד שרוצה דמי כיס יקפוץ עליו" - וגם שם זה עושה אווירה של נאחס כשאנשים עונים תשובות כאלו. אנחנו פורום קומיקס, לא הגיוני שניתן למי ששואל שאלות תשובות יותר ענייניות מבדיחה אופטופיקית או ירידה אופטופיקית? (מה שקורה הרבה פעמים - ע"ע השרשור של הארי למשל - אבל הרבה פעמים לא קורה) לא שאני נגד אוף טופיק, אבל יש ויש.

למעלה