צריכה עזרה......

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
צריכה עזרה......../images/Emo92.gif

לבעלי יש יומולדת בעוד 3 שבועות ואני רוצה "להערך" בהתאם... אני יודעת שהוא מאוד רוצה רדיו טייפ לרכב אבל אין לי מושג איזה ואני לא ממש מבינה בדברים האלו... השאלה היא האם כל רדיו טייפ/דיסק יכול להתאים לכל רכב או שעליו לבוא עם הרכב שלו כדי להתאים משהו? אני מצטערת אם השאלה שלי נשמעת דבילית לחלוטין

תוכי

New member
מה דעתך להתקין לו ישירות את הטייפ

באוטו בעלי מתקין של אביזרי רכב ואולי אוכל להפנות אותך למקום עבודתו או תלוי היכן את גרה אולי יוכלו אחד מהחבר´ה שלו לבוא להתקין אצלך אשמח לקשר אותך למישהו הכל גם תלוי בתקציב

אתי@

New member
הכי כדאי שתבקשי ממישהו שנוסע לחו"ל

לקנות לך משהו בדיוטי פרי. רדיו דיסק טוב לאוטו עולה הרבה. בדיוטי פרי הרבה יותר זול מאשר בארץ. רונן קנה לפני כמה שנים רדיו דיסק ממש ממש מעולה ב- 200$ במקום 2000 ש"ח בארץ. אני חושבת שבדיוטי פרי יש גם יותר בזול אם את מחפשת משהו יותר פשוט. כל רדיו מתאים לכל אוטו שיש בו הכנה.

kisses

New member
אני גם חושבת שזה הפתרון הכי טוב

קחי את הרכב שלו ותלכי לכל מקום שמתקין אבזירי רכב ותעשי לו הפתעה. ודרך אגב המון

הילית*

New member
נסיון- עדיף לקנות רדיו דיסק

רדיו טייפ זה מוצר שהולך ונעלם ואיתו הקלטות. ממליצה על דגם של קנווד ובאמת רעיון טוב כבר להתקין את זה ואפילו לשים בפנים דיסק שיש שם שיר עם משמעות מיוחדת עבורכם...

אתי@

New member
צודקת ../images/Emo70.gif עדיף בהרבה רדיו דיסק ../images/Emo70.gif

לגבי חברה: קנווד טוב, פיוניר עדיף.

fila

New member
טוב אני כבר פעמיים כותבת

הודעה ארוכה ומושקעת והיא נמחקת לי
אז תודה כבר אמרתי
בכל אופן אני מתכוונת לקנות לו רדיו דיסק ולא להגביל את עצמי מבחינת תקציב... (אני לא אקנה משהו ב 8700 ש"ח כמו אחי המטורף!
) אני אנסה למצוא מישהו שנוסע לחו"לבקרוב, כי אנחנו ניסע רק בקיץ. אתן חושבות שזה יהיה מאוד מכוער לתת לו שובר כספי או צ´ק ולאפשר לו לבחור מה שהוא רוצה? כמובן שזה יהיה לצד יומולדת מושקעת ביותר...

אתי@

New member
העניין הוא לא שזה יהיה מכוער

אבל אם יש לכם חשבון משותף, אז זה קצת מצחיק לתת לו צ´ק מהחשבון שלכם...
הכי כדאי זה לבקש ממישהו שיביא מהדיוטי פרי. הרדיו דיסקים של הדיוטי פרי ב- 200$ הם ממש מעולים, וזה גם פותר לך גם את המתנות ליום נישואין ויום הולדת הבא: ליום נישואין תקני לו רמקולים קדמיים טובים, וליום ההולדת הבאה תקני לו רמקולים אחוריים טובים

fila

New member
זה יהיה מחשבוני הפרטי כמובן../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי שכשהיינו קטנים(אני ואחי ) הוא היה "קונה" לי מתנות מהמכולת במושב ורושם בכרטיסייה של אבא שלי, וכל פעם אבא שלי לא היה מבין מה כל הדברים האלו בכרטיס עד שהוא עלה על זה שאחי "משחד" אותי במתנות...

זיו25

New member
לגבי הרדיו דיסק...

אהלן. תראי, בפועל זה מאוד פשוט. יש היום הרבה מאוד רדיו דיסקים בשוק, ואם את קונה לו מתנה, באמת עדיף לקנות משהו טוב, אבל לא יקר מדיי כי באמת חבל על הכסף. יכול להיות ששווה לך גם להשקיע ברמקולים, כי לא ציינת מה מצב הרמקולים בתוך הרכב, וזה חשוב לא פחות מהרדיו דיסק עצמו. אם את יכולה להעלים לו את האוטו לשלוש שעות, את יכולה להפתיע אותו בגדול עם רדיו דיסק לא יקר, באיכות טובה שלא ישחט לך את חשבון הבנק. יש סוגים שונים של רדיו דיסקים, אבל הכי חשוב זה כמה הם מוציאים החוצה. אני לא אכנס להסבר טכני, אבל בואי נאמר שרדיו דיסק שמוציא 2X25 , הוא לא כדאי כל כך. עדיף לקחת משהו שמוציא 45X4 . (הכוונה היא ל 45 וואט לכל רמקול לעומת 25 וואט ל 2 רמקולים) . אני אשמח לעזור לך במידה ותרצי, כי לא חייבים לחכות למישהו מהדיוטי פרי - אפשר להשיג דברים יפים מאוד בארץ (למשל, רדיו דיסק שמנגן בנוסף לדיסקים גם שירים של MP3 ... וזה אומר, על דיסק אחד מעל 200 שירים) שיהיה יום מקסים, זיו.

fila

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

על ההסברים , אני אבדוק מה קורה שם.....

למעלה