צריכה עזרה

hunny1

New member
צריכה עזרה ../images/Emo92.gif

אני מעצבת ואדריכלית וביום שלישי מגיעים זוג אמיתים שלי מאנגליה בחור ובחורה אדריכלים ומעצבים גם כן, אני אמורה לקחת אותם לארוחת ערב יש למישהו רעיונות? חשבתי מסה - יש מצב ?

meravbr

New member
חשוב ההיבט העיצובי? מה התקציב?

העדפה קולינארית?

hunny1

New member
ההיבט

העיצובי בהחלט חשוב בגלל זה חשבתי על מסה, התקציב הוא סביר כי זה במיסגרת העבודה ואפשר קצת לחרוג השאלה היא כמה? האם מסה מאוד מאוד מאוד יקרה ?

גסטרו

New member
אכן העיצוב במסה מיוחד וגם האוכל

היינו שם 6 לעיסיקת ביום הבחירות , הגישו גם מנות מתפריט הערב(0כולל כבד האווז על ופל בלגי- נפלא !) הרב היה טעים מאד . לגבי המחיר- נדמה לי שבREST יש פרוט המחירים.

hunny1

New member
הסתכלתי ב - REST

ואין ממש מחירים כתוב שם רק שמחיר לסועד יוצא משהו כמו 130 - 180 מה שלא נראה לי בגדול אבל שטויות נראה לי שאני אזמין מקומות, אני מאוד רוצה ללכת לשם ומה איכפת לי אם משלמים לי על זה אה??

ננה f

New member
העמיתים האנגלים יכולים דווקא להנות

מאוכל אתני ומעיצוב של פעם כמו בדודה. האתר שלהם ברסט מיקבץ הביקורות (האני תלחצי על הסימון הירוק או האדום מתחת לטור של הביקורות ותקבלי את הביקורת הרלוונטית.

brownie65

New member
דוקא הייתי לוקחת אותם למקום כמו

מנטה ריי, ולא למקום "מעוצב". מסעדות מעוצבות יש בלונדון למכביר, אבל מקומות כאלה ליד הים יש פחות.

mars4

New member
../images/Emo45.gif מסכים בהחלט..

מה שלנו נראה מעוצב באנגליה יש כמו זבל. (מה עוד שלטעמי מסה פומפוזית קיצ'ת ומנכרת עיניים בלי שום טעם) ואכן בתור אחד שמאות טון צואה יצאו מהאורחים שהוא מארח אני יכול להעיד שהאורחים מחו"ל נהנים הרבה יותר ממה שאין להם בבית. ובלונדון אין את האפשרות לשבת ככה סתם באפריל ליד הים (אולי כי אין ים...) ולכן אני היתי בוחר בין מנטה ריי, גיליס, בויה, פורטונה דה לה מר , טורקיז או סיטרה . מקומות עם ריח הים התיכון המשכר.

מיצמיצ69

New member
לדעתי מסה באמת הכי מרשימה עיצובית

אם כי לא כולם אוהבים את העיצוב שלה. אני אהבתי. האוכל בסדר. חלק טעים מאוד, חלק מוזר.

למעלה