צריכה עזרה

נשואה 32

New member
צריכה עזרה../images/Emo91.gif

בחודש הבא חוגגים בעלי ואני את יום הנישואים שלנו. עזרו לי למצוא לו מתנה.

ננסנס

New member
קצת רקע

על בעלך יעזור. תחביבים וכדומה. מבטיח לבא עם רעיון מנצח...

h47

New member
הצעה

לכו לספא...ליום כייף זוגי.ב"מאי סנטר" בכפר-סבא עם סויטה פרטית שבתוכה יש ז´קוזי וסאונה..בסנטר הזמיני לו עיסוי כל שהוא, אחכ תעלו לסויטה, ניתן להזמין שם ארוחה ממסעדה..חבל"ז..יש שם גם קפה ושתייה קרה (בתוך הסויטה), הוא יודה לך, וירחף בשמיים

אפרסק 28

New member
תגשימי לו את חלום חייו

עד פרג בשביל לצרף עוד מישהי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo140.gif

יש לי שתי הצעות מגניבות, מקמות יפים לא חסרים בעולם הזה. אופציה ראשונה, קאפרי אופציה שניה, החביבה עלי, venice - הגונדולות, פיאצה סן מרקו המדהימה הציפורים הידידותיות, אי התחרה(מורנו), אי הזכוכית(בורנו). אני הייתי במקומות הנ"ל אם את צריכה טיפים אני לשירותך.

נשואה 32

New member
כל כל........../images/Emo23.gif

תודה לכולכם אני חשבתי על משהו בארץ משהו שיהיה כיף רק לו כמו עיסוי וטיפול פנים עם ארוחת ערב ששף מבשל במקום שניבחר. בעלי אוהב לטייל אבל אני רוצה שהיום הזה יהיה רק בשבילו. לפראג עוד ניסע וכן למקומות האחרים שהוזכרו. פשוט תאריך יום ההולדת שלו ויום הנישואים שלנו הם בהבדל של כמה ימים. אז פתוחה להצעות ותנו לי גם את מיספרי הטלפון ושלא יהיה במחירים שהם בשמיים. ביקשתי יותר מדיי? בבקשה תעזרו לי.

אפרסק 28

New member
נשואה.....

טוב אז ככה המחיר שלי הוא סביר בשביל הרמה ואני בארץ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש הרבה מקומות טובים ואני בטוח שתמצאי..... יש במרכז כמה ויש בדרום את חמי יואב.... במרכז יש באינטרנט אז......בהצלחה

למעלה