צריכה עזרה

lori14

New member
צריכה עזרה ../images/Emo9.gif

אהלןן המדריכה שלי עזבה את ההדרכהה ובע"ה שבוע הבא יש לנו ת'פעולת פרדה.. אין לנו כ"כ רעיונות מה לקנות/להכין לה.. כאילו בתור מזכרת כזו.. כי בכל זאת..היא הדריכה אותו כבר שלוש וחצי שנים ואפילו יותר.. אנחנו מחפשים רעיון מקורי,כזה שהיא ממש תאהב ותשמורר.. יש לכם אולי רעיונות?
כל מי שיעזור תבוא עליו הברכה! =] =] יומטוב

סמיילי8

New member
המממ

אנחנו הכנו למדריכה שלי ספר כזה וכל אחד כתב שם מה שהוא רוצה.. אפשר להוסיף תמונה..אמנם זה לא כזה מקורי אבל זה יפה.

../images/Emo45.gif

זה לא כמו מורה שבכל שנה מתחלפת לה כיתה והיא מקבלת משהו ישן בגירסה חדשה (בד"כ שעון.
).. מדריכה זה פעם בחיים וכדאי להשקיע בה, אם אתן אוהבות אותה ממש..

lori14

New member
אנחנו מאווודד אבלל מאודדד אוהבות אותהה ../images/Emo140.gif

ובגלל זה אנחנו רוצות להשקיע לבוא לה ברעיון מקורי ויפה כזה.. :]] אבל אין ממש רעיונותת.. =/ נוו למי עוד יש רעיוןןן?!?!

lori14

New member
תודה =] אחלה רעיון

זה באמת אחלה רעיון :]] אבל כן אנחנו יותר בקטע של מקוריות.. חח תודה בכל מקרה =] =]

barakgl

New member
ספר זה רעיון טוב

לא יזיק בכלל אם כל אחת תכתוב משהו אישי למדריכה ותשלבו את הכל ביחד עם הוספה של כמה תמונות.. אפשר בנוסף לתת מתנה אחרת..לדוג' עט או שעון קיר שתחרטו עליו [יש הרבה חנויות שעושות את זה] משהו בסגנון "למדריכה האהובה שלנו *** מחניכות שבט** שנים**-*** " בהצלחה

ליחנוש 1

New member
לי ישש..../images/Emo13.gif

עשינו לא מזמן שתי מתנות שהמדירכות ממש אהבו.. 1.)עשינו כרית עם הדפס של השבט והבאנו לה אלבום תמונות עם תמונה של כול אחת וברה ליד.. 2)קנינו דובי,וקנינו לו חולצה ועל החולצה גם עשינו הדפס שלנו(הוא יצא כזה מתוקק)וקנינו לה מסגרתת גדולה עם תמונה של כולם.. אלה רעיונות יפים לדעתי..המדריכות שלי אהבו
בהצלחה!!

isilme

New member
../images/Emo205.gif

דיסק עם סרט/מצגת של תמונות/וידיאו של השבט.. (לנו, יש המון, אנחנו פריקי- תיעוד.. :p) דיסק עם שירים שקשורים לשבט שלכם לקסיקון של כל המילים/ביטויים/בדיחות פנימיות של השבט. לוח שנה, שמסומנים עליו אירועים של השבט (ימי הולדת נגיד...) ושל הסניף.. (שבת ארגון...) בתמונה הראשים עושים תמונה או קולאז' של כולם, ובכל חודש שמים קטע יפה שקשור לאותו חודש... (או שלא..) כורכים את זה יפה וזהו...

למעלה