צריכה עזרה

צריכה עזרה ../images/Emo9.gif

היי, בעבר הייתה לי חברה שטיפלה בצלקות שהיו לה בפנים בעזרת מטפלת שמכרה לה איזשהו עירוב של צמחי/שמני מרפא... לצערי, הבעיה הזאת לא פסחה עליי ויש לי המון צלקות בפנים (כתוצאה מפצעי בגרות). כל הקרמים למינהם לא עזרו לשפר את המצב... ואני מחפשת אלטרנטיבה אחרת לכן, אם יש כאן מישהו/י שיכולים להמליץ לי היכן אפשר להשיג משהו כזה (ורצוי גם משהו שעובד
) אני אודה לו מאוד. יום נעים

jin282

New member
אולי זה לא הפתרון, אבל בשביל להשיג

מראה של עור חלק ויפה צריכים לצרוך ויטמינים c,a,e שהם גם נוגדי חימצון בזכות עצמם. מקור טוב ומנסיון משפר מראה עור, זה אשכולית אדומה. ציטוט מאתר גאמנון "אשכולית מגבירה את סילוקי תאי הדם הישנים" למידע נוסף כנסי ל - http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/Herbs01-Alef/Heb-Spices-Alef-Grapefruit.htm ציטוט נוסף ".מיץ אשכולית משפר את גוון העור". כף שמן זית אחת ביום גם תעזור (ויטמין e). תה ירוק נוגד חימצון חזק. דג סלומון עשיר בחומצות שומן חשובות לעור. אגוזים, סובין לאבץ ועוד. בכלל דגש חשוב על נוגדי חימצון http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/Glossary/H-AntiOxidants.htm חלבונים תסתכלי במראה על צידי העיניים, במידה ויש לך פסים,קמטים סביר להניח שצריכת החלבונים שלך נמוכה. ביצים,קינואה, ופולן מהווים מקור עשיר לחלבונים. בהצלחה

kerenc2000

New member
שמן לבנדר בשביל הצלקות

מניסיון אישי, מורחת שמן אתרי לבנדר ישירות על שאריות הפצעים (הכתמים והצלקות) ועם מעט סבלנות ועקביות העקבות נעלמות לחלוטין. אין סכנה במריחת שמן לבנדר ישירות על העור ללא מהילתו. מלוא האור

איפה אני יכולה להשיג כזה שמן..?

ראיתי באיזה חנות תמרוקים והמוכרת אמרה שהשמן מתאים רק להבערה...

אני קניתי בסופרפארם של חב'

פיור אוייל....אני מורחת ישירות כאשר יוצא לי פצע בפנים וזה מייבש בהצלחה

saritsh

New member
שמן למבער זו תמצית ריח, ולא רק שאינ

שאינה מותרת לשימוש על העור היא כולה סינטטית ולא טבעית. כך שבשום מקרה אל הייתי משתמשת בה. שמן לבנדר נקי וטהור אפשר לקנות בחנויות טבע מחברות ידעות וטובות, או אצל מטפלים של שלוס. ( חפשי כאן בפורום יש המון חומר ומסקנות של מטפלים לגבי טיב חברות המייצרות שמנים, כולל מספרי טלפון.) לגבי צלקות הייתי מציעה לך ללכת למטפלת שתכין לך משהו שמתאים לך. יש שמנים ותערובות יעילות יותר מלבנדר נקי. אם את מאזור חיפה את יכולה לפנות אלי במסר.

saritsh

New member
../images/Emo22.gif רוצה לחדד את תשובתי

התכוונתי - שמן שהוא רק! למבער כפי שאמרו לך בחנות, הוא לא שמן אתרי, אלא תמצית ריח.... שמן אתרי טהור נתן להשתמש בו גם למריחה על העור, עיסוי וכו', וגם למבער. וכל היתר כפי שהסברתי לעיל.

shloמי

New member
../images/Emo39.gif פולן - תוצר כוורת דבורים

שבוע טוב פולן משמש לבניית מערכת חיסון חזקה. מצורף קישור על פולן בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה