צריכה עזרה

shira220

New member
צריכה עזרה ../images/Emo9.gif

הי כולם =) אני מדריכה בצופים. קיבלתי השנה קבוצת בנות [בכיתה ה'] ואני רוצה להכין להם מושמושים מגניבים עם הטלפון שלי.. משו בסגנון של- "לכל בעיה או אם סתם עצוב לכן אתן תמיד יכולות לצלצל.." אבל טיפה יותר ארוך ועם חרוזים :] אם יש לכם רעיונות למלל, או למראה אני ממש אודה לכם שתשלחו לכאן.. אני מוכנה להשקיע המון אז הכל בא בחשבון זה ממש ממש חשוב לי .. תודה מראש לעוזרים

My EmOtIoN

New member
הנה

אם אתה עצוב, משעמם לך וזה לא כלכך חשוב... גם אם אתה בבעיה, יש שאלה או שבא לך איזה שיחה נחמדה.. אז תמיד תמיד תוכלו לתקשר אליי ותקבלו תשובה לכל שאלה ואני אשמח לפתור כל בעיה או סתם קצת לדבר או לרכל או לצחוק ולהעביר תזמן בפנאן
אז יאללה אל תהססו להרים תשפורפרת... אני זמינה 24\7 (כמעט) ואם אני לא עונה אני אחזור עוד מעט! מחכה לשיחות שלכם... או משהו בסגנון, מקווה שלפחות הבאתי קצת השראה ותפתחי מפה. עוד רעיון נחמד.. 0- אפס דברים נשארו לי לעשות אני חייב שיחה להעביר תזמן 5- חמש שאלות יש לי לשאול את (השם שלך) 4- ארבע בדיחות אני חייב לספר לך הן פשוט קורעות מצחוק 8- שמונה מורות העיפו אותי מהשיעור אני בדיכאון 6- קיבלתי 6 במבחן בספרות אני צריך עידוד.. 4- עוד 4 ימים יש לי יומולדת אני רוצה רעיונות למסיבה 3- שלוש משאלות יש לי לבקש מהמדריכה (כמו דג הזהב) 1- 1 דקה עד שאני אוכל לפתור את כל הבעיות האלה ולדבר איתה. אז תתקשרו אליי למספר הזה והכל יהיה יותר נחמד
רוצים לראות? תתקשרו ותראו!

shira220

New member
וואי זה ממש ממש יפה! :O

אימצתי ;) יש לך גם רעיון למראה?

My EmOtIoN

New member
אממ

לעשות בצורת טלפון, זה יכול להיות מגנט... או ספר טלפונים כזה שבפנים כתוב. או טלפון כזה עם המחוגים באמצע שלו שמסובבים כזה אז זה כאילו נפתח ובפנים כתוב... אפשר לעשות טלפון עם הכפתורים של המספרים שמרימים כל מספר אז כתוב איזה משפט נחמד... ואת הטלפון...

למעלה