צריכה עזרה!!!

F r e e D

New member
צריכה עזרה!!!../images/Emo53.gif

קודם כל, שלום! קוראים לי שקד ואני בד"כ לא כותבת בפורומים, אבל יש לי שאלה שקשורה לדרגון בול שממש מציקה לי וקיויתי שתוכלו לעזור לי למצוא את מה שאני מחפשת! לפני 5 שנים בערך היה לי לווין, והיה איזה ערוץ פולני אחד ששידר את הסדרה ביפנית עם דיבוב מגעיל כזה לפולנית (משהו ממש מוזר, לא חשוב), ואת שיר הנושא של GT ביפנית נורא אהבתי והוא נדבק לי... בכל מקרה, שכחתי אותו, וכל פעם אני נזכרת במספר צלילים אחרים וזה מטריף אותי!!! מישהו יודע איפה אפשר למצוא את השיר הזה?????? אני כבר התייאשתי...... תודה!

F r e e D

New member
כן...

אבל הבעיה היא שאף פעם לא חיפשתי מאיפה אפשר להוריד דברים כאלה. (וגם זה אמור להיות ביפנית) יש הצעות? פשוט אין לי מושג בדברים האלה... ודרך אגב- אני בת!

FireZeroX

New member
אני הורדתי מקאזה

ואל תדאגי, כולנו נדבקנו. את המלים תוכלי למצוא באנימה ליריקס: http://www.animelyrics.com/anime/dbgt/dbgtopen.htm ולמדתי לנגן את כולו באורגנית. אני גם זוכר את המילים בעל פה: דאן דאן קוקורו היקארטה קו קונו הושי נו קיבואו נו קאקרה קיטו דארה מו גא אאיאן וו טה ני אירטאי זן זן קי ני שינאי פורי שיטה מו הורה קימי ני קואי שיטה רו האטנאי יאמי קארה טובידאסואו הולד יור האנד טידי, דה דו דה די טידי, דה דו דה די

linki252

New member
בגירסה האנגלית לא שינו את השיר...

ככה שאתה לא חייב ביפאנית

gokussj2

New member
הגרסה האנגלית נשמעת קצת אחרת...

אהבתי יותר את השירה של היפני

F r e e D

New member
אין לי קאזה

ואני לא יכולה להוריד אותה (מחשב משפחתי ולא מרשים...) אני מסובכת!
יש איזה שהוא מקום באינטרנט שבו אפשר למצוא דברים כאלה? תודה רבה לכל מי שמנסה לעזור לי!!! אתם ממש נחמדים...

gokussj2

New member
אוקי הנה כתובת להורדה של השיר

יש פה גם קישור להורדת הקליפ פתיחה של דרגון בול ג'יטי וגם להורדת השיר בקובץ אודיו , הקובץ של האודיו יותר ארוך זה השיר המלא.

F r e e D

New member
תודה!!!

שמעתי את האודיו עכשיו!!! (הוא לא רוצה לנגן לי את הקליפ- אבל לא נורא...) ממש ממש ממש תודה! ענקית! אני לא מצליחה לחשוב על משהו לכתוב... שוב תודה!!!

gokussj2

New member
שמרתי את זה כבר אצלי ו...

אני לא יכול להפסיק לשמוע את זה ,זה נדבק למרות שזה מסוג השירים שבד"כ אני לא סובל אבל זה משהו מיוחד.

FireZeroX

New member
המילים, בנאדם, המילים!!!

המסר הנסתר!!! סימנתי אותם בסוגריים מרובעים דאן דאן קוקורו הי[קארטה] קו קונו הושי נו קיבואו נו קאקרה קיטו דארה מו גא אאיאן וו טה ני אירטאי זן זן קי ני שינאי פורי [שיט]ה מו הורה קימי ני קואי [שיט]ה רו האטנאי יאמי קארה טובידאסואו ^ זה דומה למלה הנטאי

FireZeroX

New member
טוב לא הצלחתי יש לי סורק חדש

אז אני פשוט אגיד אותם בצורה האידיוטית וחסרת הבינה ביותר, כי אין דרך אחרת: סול, סול, מי פה סול לה סול, פה, מי, רה, מי, מי, רה מי פה סול פה, מי, רה, דו, סי סי דו, לה סוווווול, דו, רה מי פה, מי, רה, דו, רהההההההה סול, סול, מי פה סול לה סול, פה, מי, רה, מי, מי, רה מי פה סול פה, מי, רה, דו, סי סי דו, לה סוווווול, דו, רה מי פה, מי, רה, דו, רהההההההה דו, סי דווווווווווווווווווו טידי דידודידי טידי דידודידי פיפיפופופיפיפופופיפיפופופיפי....

למעלה