צריכה עזרה

סנונית 1

New member
צריכה עזרה ../images/Emo53.gif

אתמול חזרנו מהרופא והוא החליט שנלך בשני נתיבים אחד טיפול בורידים באשכים הוא הרגיע שזה ניתוח קוסמטי כמו שעושים לנשים עם ורידים ברגליים, והשני השבחה אבל רק מחודש הבא כי זה נופל בדיוק על יום כיפור אז אי אפשר החודש מה שהביא אותי לבכות בלי סוף בקליניקה ובמשך כל הערב. עכשיו לשאלות הוא אמר שאצטרך לקבל זריקות כוריגון ועוד משהו שאני לא זוכרת כי רק בכיתי השאלה אם אתן יודעות מה זה על הטיפול בהשבחה ומהם תופעות הלוואי של הכוריגון ואולי מישהי יודעת מה זה ההורמון השני משהו עם F לדעתי זה מה שהצלחתי לשמוע מבעד לדמעות. הזריקות יעשו בבטן אם זה עוזר לכן לדעת. אבל הייתי רוצה לדעת על תופעות הלוואי . תודה מראש ושנה טובה ופורייה לכולן.

אני מניחה שהכוונה היא לגונל F

שהוא הורמון שמטרתו לגרות את השחלות לייצר יותר זקיקים=יותר ביציות. הכוריגון יבוא בשלב שהרופא יחליט שהביציות מספיק בשלות והכוריגון ייצור ביוץ. השבחת זרע היא תהליך שבו מפרידים את הזרע מנוזל הזרע, ונבחרים הזרעים התקינים הן תנועתית והן מורפולוגית. כשמקבלים הורמונים יכולות להיות תופעות לוואי, אבל בהחלט יכול להיות שלא. מאחר שהמטרה היא להגדיל את כמות הזקיקים, ייתכן שתרגישי כאבים באזור השחלות (חשוב להקפיד לשתות הרבה - זה עוזר לכאבים ומסייע להפחית את הסיכוי לגירוי יתר). לא קל לשמוע שהטיפול שלך נדחה בגלל חגים. אבל תחשבי שהילד שלך מחכה לך אי שם ואם תתעכבי עוד חודש הוא לא יזכיר לך את זה אח"כ בלילות
בהצלחה

סנונית 1

New member
חזרנו אתמול מהרופא ../images/Emo7.gif

שלשום שמחתי שהמכשפה הגיעה בזמן ולא היה איחור כמו בשבוע שעבר. אז עכשיו חזרנו מהרופא וצריך להתחיל טיפולי השבחה אבל מה... זה נופל על יום כיפור... אז לא החודש, חודש הבא. חודש שעבר כבר ויתרתי ידעתי שאני לא אכנס להריון וקבעתי תור החודש בדיוק במחזור כדי שנוכל להתחיל ואמרתי לעצמי הנה יעשו השבחה לא חשוב הזריקות שאקבל בבטן, ההתנפחויות וההשמנה העיקר שיהיה ילד לא? אז הנה בא יום כיפור ואי אפשר להתחיל גם החודש ועוד חודש הלך, אבל מה זה משנה עוד חודש ועוד חודש ועוד חודש ועוד חודש, מה זה משנה שאני נשברת כבר כל פעם מחדש, מה זה משנה שמצאו את הבעייה אבל יש את יום כיפור? אם רק היה מאחר לי המחזור כמו בחודש שעבר או מקדים כמו לפני חודשיים כבר היינו מתחילים את ההזרעה החודש. זה כבר לא דמעות שזולגות לאיטן זה בכי מהקורקבן

einav8

New member
מאוד קשה לי לומר לך לא נורא

אבל - תנסי לקחת את זה כפסק זמן, לנוח, לבלות עם הבעל, לנסות טבעי. ומי יודע???? בהצלחה! שנה טובה ופוריה.

shaygalli

New member
מבינה לליבך

באמת עצוב לאבד ככה זמן , כי מרגישים שכל שניה חשובה וכל שניה זה הפסד עצום!!
אבל יש ציפיה לחודש הבא , שכבר יבוא!! קחי לך את החודש הזה רגוע, תנסי לשכוח מכל הבלאגן , להנות עם המשפחה! מי כמוני יודעת שזה כמעט בילתי אפשרי, אך האם יש משהו אחר לעשות? לבכות כל הזמן על מר גורל??? לא , לא בשום אופן לא!
חיים פעם אחת, נצלי כל רגע של שקט! ועוד דבר, כל עקבה לטובה!
לכי תדעי מה יהיה אולי יהיה באמת טוב??? הרבה כח רצון...
גלית.

נועם@בת

New member
עכשיו כשהקורקבן יבש אפשר לראות

יותר ברור את העתיד כי הדמעות לא מערפלות את המבט. אם את אמורה לקבל זריקות, ההזרעה לא חייבת להיות ביום כיפור, אבל אולי גם בערב יום כיפור לא עובדים במרפאה. אז אין ברירה אלא לדחות. זה מעצבן וזה מסתכל, אבל זה חלק מהמציאות, וככל שנתנגד למציאות כך היא תתפוס אותנו בפינה עם התנגשות חזיתית. המחזור לא אחר ולא הקדים אלא לשם שינוי הגיע בזמן- מה שאומר שהמערכת יודעת לעבוד, זאת לא סיבה להיות מבסוטה? מצאו את הבעיה ומצאו פתרון- זאת לא סיבה להיות מבסוטה? בראש השנה לא תצטרכי לחפש מי יזריק לך- זאת לא סיבה להיות מבסוטה? בעוד חודש תוכלו להתחיל את הכל עם הזכויות של השנה החדשה, עם גל ההריונות של השנה החדשה. כמו שאומר השיר- אחרי החגים יתחדש הכל... תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה נועם

לילאן

New member
כמו שהרופא שלי אומר...

יש לגונל F תופעה אחת ויחידה....את יכולה להיות בהריון!!! בהצלחה!!!

למעלה