צריכה עזרה..

VeNuS123

New member
צריכה עזרה..../images/Emo5.gif

טוב אז ככה לפני שנה בערך התחלתי ללמוד נהיגה רציתי לסיים עם הכל בחופש (את התיאוריה עברתי בבצפר) ולכן הרצתי שיעור והכל כשהתחילה השנה ולא היה טסט באופק הורדתי מהגז וחיכיתי לטסט אין לי מושג כמה שיעורים כבר עשיתי אבל אני עשיתי יותר מטסט אחד או שניים אני באמת שלא רוצה להגיד כמה טסטים עשיתי כבר כי כל פעם שאני חושבת על זה אני שוב נכנסת למעין דיכאון אני יודעת שאני לא נהגת גרועה ואפילו המורה שלי לא מבין למה אני כל פעם נכשלת מחדש.. תמיד יש לי איזשהי טעות אחת די קטנה בתחילת הטסט במגרש (אזור הטסטים שלי הוא בחולון ויש שם ליד משרד הרישוי מעין מגרש על כל מיני דברים) המורה שלי טוען שהטסטרים בכלל לא מתיחסים לזה ושזה סתם שם אבל אני לא ממש מסכימה איתו כי אם אני נוהגת מעולה ברחובות ורק שם אני מסתבכת ואת שאר בדברים בטופס אח"כ שהם רושימים את הרוב הם ממציאים כי זה דברים שלא קרו ועל סמך הדברים האלה הם מכשילים אותי למרות שאני חושבת שזה בגלל כל פעם טעות מפגרת אחרת באותו מגרש (אחרי אותה טעות הכל פיקס) עכשו כשלא עשיתי כלום כבר חודשיים כמעט אני לא יודעת מה לעשות מצד אחר אני לא יודעת מה אני אעשה אם אני אכשל בעוד טסט וזה הרבה כסף כל פעם לגשת לעוד טסט אבל מצד שאני לא חבל על כל הכסף שכבר השקעתי? וגם אני ממש רוצה כבר רשיון... אם למישהו יש איזשהי עצה או משהו אני ממש אשמח לשמוע

פהpumiky

New member
היה כבר שירשור בנושא הכסף...

או לפחות הודעה שכתבו בעניין.... אני אומרת...אולי המורה שלך לא יודע ללמד...אולי תעברי מורה? או שאולי פשוט פעם הבאה שיש לך טסט אז שהמורה שלך גם יצטרף לטסט כדי לראות באמת אם מכשילים אותך על כלום...או שבאמת יש טעויות...

בקשר למגרש..

המגרש הוא מקום דיי חשוב, הרי הוא חלק מהטסט וגם חלק לא קטן מהלימוד..(חניות, זינוק, גלישה) תגידי למורה שלך, שעד כמה שהוא חושב שהמגרש "לא חשוב"..את לא מרגישה מוכנה ושיעבוד איתך בעיקר שם. או שתחליפי מורה.. במגרש..אחרי שאת יודעת את כל המסלולים ששם..הכי חשוב מבחינתך זה להסתכל כל הזמן! כשאת יורדת מהרמפה לתת זכות קדימה או שאת עושה פרסה את צריכה לראות שאין אף אחד מסביבך..כאילו שאת בכביש. ואל תתייאשי! בהצלחה

yogm16

New member
תבואי לפה

את יודעת אם את כבר חושבת להחליף מורה אז אולי גם תחליפי מורה נהיגה, יש כל מיני אנשים שבאים לפה(ערד) לעשות טסטים כי יחסית קל לנהוג פה....

VeNuS123

New member
יש לי מורה טוב או לפחות ככה אני

חושבת אני יודעת לנהוג ואני גם מצליחה את המגרש הזה אבל איכשהו ואני לא יודעת איך ולמה בזמן הטסט אני עושה במגרש טעות או שניים ואני כבר יודעת שהטסטר החליט להכשיל אותי.. מותר למורה להצטרף לטסט? אם היה מותר לו הוא היה מצטרף לא? כנראה שאסור לו ולכן הוא לא מצטרף לתלמיד בשעת הטסט..

פהpumiky

New member
בוודאי שלמורה מותר להצטרף לטסט

רק שזה עולה לך כמו שיעור...לכן בדכ לא עושים את זה

למעלה