צריכה עזרה

Ever~After

New member
צריכה עזרה../images/Emo2.gif

אוקי, אז אני מודע שעניין החלומות הצלולים הוא עניין דיי מתסכל אבל בהחלט שווה כל מאמץ, אפילו אם רוצים לחלום בכל שעת שינה. בכל מקרה- אני צריכה עזרה לגביי משהו שקרה לי היום, למי שיודע, אשמח לשמוע. אז, הלכתי לישון בצהריים ולעשות כרגיל ווילד, בכל אופן נירדמתי וחלמתי שאני מול יער עם כמה אנשים ואנחנו מדברים ואז לפתע כאילו התעוררתי בתוך החלום והבנתי מה אני עושה והתחלתי להרגיש טיפה קלה ועפתי קצת מעל האדמה, ועוד קצת, וראיתי את כל היער ואת השמיים, ואז לפתע זה נהייה ממש ממש מהר ושמעתי קולות חולניים שתמיד אני שומעת אותם בעת הווילד, ועפתי במהירות גבוהה מאוד, כל הגוף הפיזי שלי רעד במהירות עצומה, נבהלתי מזה ואז התעוררתי..שמעתי על מצב שכשנכנסים לחלום הצלול ורוצים להעלות את המודעות, או להשתעשע, אז לטוס בעוצמה מהירה למעלה....אבל זה? אין לי ממש מושג...יש למישהו מושג לאן זה היה מוביל אותי בערך אם הייתי ממשיכה עם ה"טיסה"? אה, וגם אחריי שקצת הבנתי לא הפסקתי לקלל את עצמי על זה שהפסקתי את זה....

Variety

New member
>תגובה<

היי Ever~After, מה שאת מתארת שנמע לי כמו התחלה של יציאה מהגוף. המטרה של טיסה במאונך (ובדרך להגיד כמה פעמים "עכשיו אני יוצא/ת מהגוף") באה כדי... לצאת מהגוף :) ההרגשות באמת יכולות להפחיד, ואני גם הפסקתי את עצמי בפעמים הראשונות. תראי, אין לך מה להתעצבן על זה. תראי את זה ככה, עכשיו שחווית את ההרגשות ה"מפחידות יותר", את מכירה איך זה, ובפעם הבאה, לפני השינה, תגידי "הפעם אני אצליח עד הסוף" ובאמת תתכווני לזה. לי זה עזר בלא לפחד מההרגשות האלה ובעזרת זה הצלחתי. חלומות פז, Variety-

Ever~After

New member
תיארתי לעצמי

שזאת יציאה מהגוף... יש לי גם "התקפים" כאלה שאני ערה... אבל מה שניסתי לעשות זה רק ווילד ???

למעלה