צריכה עזרה

InBaR 85

New member
צריכה עזרה../images/Emo13.gif

היי קוראים לי ענבר ואני מנהלת קומונת "נוער יוצר" בתפוז
[תנועה מתחילה שמנסה לאחד את כל שוחרי האומנות בארץ] בקיצור,מחר זה ערב יום השואה ואני מחפשת שאלון על הרגשות שעולים מהיום הזה ואיך זה מתבטא ביצירות שלהם..
למישהו יש משהו מתאים בשבילי? או אפילו אם משהו יוכל לכתוב לי שאלון אני אשמח מאוד
תודה רבה רבה למי שמנסה

מיטלי 201

New member
שלום ענבר

אני ינסה אבל לא בטוח שזה מה שתרצי... אז ככה: 1. איזה יום היום? 2. ואיזה מחר? 3. תודו שידעתם שזה ערב הזיכרון לשואה ולגבורה- 4. האם ההורים שלך היו שם? 5. סבא/סבתא? 6. דוד/ה? 7. בני/בנות דודים? 8. חברים? 9. מישהו? 10. מאמינם שזה קרה? 11. למה? 12. תרצו להיות בפולין במסע? 13. אם הייתם, שמחים שנסעתם למרות הכאב? 14. למה? 15. קראתם ספר על השואה? אם כן איזה 16. ראיתם סרט? (למשל "רשימת שינדלר", "החיים יפים")? 17. אם כן, נהנתם? כלומר העביר לך תחושה חזקה שכדאי לראות את הסרט? 18. הייתם קוראים לילד שלכם שם כזיכרון על מישהו שנפטר? אם כן איזה אם לא למה לא? 19. איך אתם מציינים את יום הזיכרון? בשורות טובות!

קספר07

New member
יו ככה את פה ומפציצה דיכאון??

תבואי מחר בערב אנחנו מחכים לך!!! דרך אגב ראיתי השילוב שלך פה נהיה יותר טוב משל כל אחד אחר נראה לי... יפה לך! סתם מאמי מגיע לך! שיהיה שבוע טוב! נשיקות לבנות

דנטל

New member
לא מספיק לבקש

"ספרו על הרגשות שעולים מהיום הזה ואיך זה מתבטא ביצירות שלכם"? לא יודעת, קשה לי לחשוב על ממש שאלון בשבילך. נראה לי שזה יותר נושא לדיון מאשר נושא לשאלון
.

למעלה