צריכה עזרה

מאיושSP

New member
צריכה עזרה../images/Emo13.gif

היי:) אני מחפשת סוג של נעל לריקודי מודרני בעיקר רק שאין לי מושג איך קוראים לזה ואני ממש צריכה את זה בדחיפות.. זה מן גומי כזה שמתלבש רק על הכרית של הרגל והאצבעות מושחלות דרכו, הוא עוזר בשביל לעשות פירואטים וכו' כדי שתהיה קצת החלקה וכו'.. אני לא יודעת איך לתאר את זה ממש אז אני מקווה שמישהי הבינה למה התכוונתי.. בקיצור, אם מישהי יודעת איך קוראים לזה ואיפה ניתן להשיג - תודה רבה! :)

מאיושSP

New member
ועוד שאלה ששכחתי:)

אני כמובן מחפשת קורס קיץ ללכת אליו בחופש הגדול.. וממש באלי ללכת לסטודיו B. אז נכנסתי לאתר ויש שם פרטים על הקורס, אבל לא כתוב דרך איפה אפשר להירשם, ללכת לאודישן או מה שלא יהיה.. אז אם למישהי יש פרטים אני אשמח:] ואם מישהי היתה בקורס הזה בעבר אז היא מזמנת לספר לי איך היה:)

יש לי פרטים אתמול קיבלתי מכתב מהם! :)

אממ בעיקרון יש 2' מחזורים, את יכולה לבחור מה שמתאים לך, מחזור 1--> 13.7- 24.7 מחזור 2--> 10.8 - 21.8 בין המורים יהיו: מחול מורה אורחת- אירה קודיש, עידו תדמור, יורם כרמי, יוסי תמים, מירה רובינשטיין, עדי אלמוג, תות מולאור, ועוד הרבה... זה מתחלק ל3 רמות. רמה1 - 1000שח רמה 2 -1400 שח רמה 3 - 1500 שח תבדקי באתר שלהם אם יש את התוכנייה אם לא תמצאי שלחי לי הודעה בפרטי ואני יסרוק לך אותה.. :) מקווה שעזרתי

MissMusic

New member
|פראני יודעת למה את מתכוונת...

וחיפשתי תמונה של זה באתר של ישראדאנס, ולא מצאתי, אבל ידוע שחצי ממה שיש להם לא נמצא בכלל באתר... אני בטוחה שיש להם את זה, כי ראיתי מישהי קונה את זה שם לא מזמן, לפני איזה שבועיים... בקיצור,אני בטוחה שיש את זה בישראדנס
.

Only Dance

New member
זה נראה לי של המתעמלות האמנותיות לא של מודרני

לפי מצה שאת מתארת זה מתאים למתעמלות... הן רוקדות עם זה אני מאמינה שבכל חנות למכשירים, למתעמלות אמנותיות יש את זה. קאטי

SPSP1

New member
נראה לי שאני יודעת למה את מתכוונת...

כמעט לכל הבנות שלי בסטודיו יש את זה, זה נראה לי ממש טוב ושווה =] יש את זה בישראדאנס... תגידי לי אם לזה התכוונת...

SPSP1

New member
חחח ידעתי ../images/Emo13.gif

זה באמת נראה ממש טוב.... חשבתי גם לקנות אבל אני לא מוצאת שום שיעור שאני יכולה לרקוד עם זה כי אמלנו בסטודיו דורשים נעלי בלט... מתי את הולכת להשתמש בזה? (באיזה שיעור?)

מאיושSP

New member
אהה הבנתי.. הממ אני משתמשת

בזה בשיעורי ג'אז ומודרני כי זה ממש נוח לסיבובים במקום לשים נעלי ג'אז או חצי גרב על הרגל.. ובמופע של הסוף שנה שלנו המורה שלי לבלט החליט שהוא רוצה שנרקוד את אחד הריקודים יחפות ולא עם נעלי בלט.. ואני לא מסוגלת לרקוד יחפה לגמרי כי אני לא מצליחה לעשות פירואטים וכד' אז אנחנו נשתמש בזה:)

למעלה