איגואנה ביישנית
New member
צריכה עזרה...../images/Emo122.gif
אז ככה הוא ואני כבר במשך שבועיים מתכננים מה נעשה בסילבסטר [לא משנה שזה שוקו וסרט מתחת לפוך, אבל עדיין..] הגיע אתמול, הוא ישן קצת בצהריים כדי שהוא יהיה ער בערב ובאתי אליו בערב.. כשבאתי הוא ישן כמו מת, כאילו שפוך ברמות.. לא היה לי איך לחזור הביתה, וגם לא רציתי.. קיצר מצאתי את עצמי ב10 בערב עם גוויה, כשאני ממש לא יכולה ללכת לישון כ"כ מוקדם... ראיתי סרט במחשב, לבד, לידו, בסילבסטר
הערתי אותו ב12 והבאתי לו נשיקה [שהוא לא זכר כמובן.....] טוב... הקטע הבא ישמע אנוכי ברמות, פשוט אני חייבת להוציא את זה.. הלכתי לישון אחרי שראיתי את הסרט והתחלתי לבכות, מה לבכות, בטירוף.. בכיתי על זה שכשהוא אומר לי בטלפון "תספרי לי תספרי לי מה נעשה בשישי כדי שזה יתן לי כוח" זה לא נותן רק לו כוח, אלא גם לי.. זה מפתח אצלי ציפיות לסופ"ש ופשוט זה מתנפץ לי בפרצוף, כל פעם... עוד משהו לפרוטוקול, לפני שהוא התגייס תמיד כשתכננו דברים נבנו אצלי ציפיות והתרגשתי והתכוננתי וזה, ואיכשהו תמיד היה איזה משהו [מהצד שלו] שביטל את העניין.. בד"כ הדבר שמבטל מוצדק.. בחיים הוא לא אמר לי "לא בא לי, לא נעשה ככה וככה", כאילו, הוא מתנצל ומרגיש לא נעים ותמיד אני אומרת לו שזה בסדר, וזה לא נורא ונעשה את זה פעם אחרת.. אבל... חלאס! כאילו, אנחנו כבר שנה+ ביחד ועדיין אני מרגישה שאני רחמנית מדי, ז"א, לא בא לי להתפשר על לצאת ולא בא לי להתפשר על דברים כל הזמן... בא לי שהוא יתאמץ, ושאם משהו לא יוצא לפועל שהוא יפצה אותי במשהו אחר, או פעם אחרת.. ועכשיו כשהוא בצבא אני לא יכולה לבקש ממנו דברים כאלה, כשהוא בא הביתה הוא צריך להתפנק ולנוח ואני לא יכולה ככה לדרוש ממנו דברים... אוף.. זה יצא מבולגן... בכל אופן, בא לי לדבר איתו על זה [בהקשר לאתמול], אבל מה אני אגיד לו?? כאילו, זה הגיוני לגמרי שבן אדם שישן חרא במשך שבועיים יבוא הביתה וידפוק חרופ של 12 שעות.. ומצד שני יש אותי, שאני מחכה ומחכה ומצידו לא נעשה שום מאמץ מינימלי כדי לרצות אותי..
[לא רק זה שהוא נרדם] אני מרגישה אבודה כי אני לא יכולה להגיד לבן אדם שאני אוהבת "לא! אל תישן! הבטחת שנעשה ככה וככה ואתה מאכזב אותי" [במילים יותר יפות כמובן אבל אותו מסר] לא יודעת מה להגיד לו בלי לפגוע בו ושהמסר יצא כראוי...... לא יודעת אפילו מה המסר........ כ"כ התאכזבתי ולא כ"כ בא לי אפילו לראות אותו עוד מעט... אני חברה אנוכית ומגעילה... לא רציתי להיות כזאת
תעזרו לי...
אז ככה הוא ואני כבר במשך שבועיים מתכננים מה נעשה בסילבסטר [לא משנה שזה שוקו וסרט מתחת לפוך, אבל עדיין..] הגיע אתמול, הוא ישן קצת בצהריים כדי שהוא יהיה ער בערב ובאתי אליו בערב.. כשבאתי הוא ישן כמו מת, כאילו שפוך ברמות.. לא היה לי איך לחזור הביתה, וגם לא רציתי.. קיצר מצאתי את עצמי ב10 בערב עם גוויה, כשאני ממש לא יכולה ללכת לישון כ"כ מוקדם... ראיתי סרט במחשב, לבד, לידו, בסילבסטר