צריכה עזרה

34שירלי

New member
צריכה עזרה../images/Emo101.gif

שלום! אני בת 34, נשואה 4 שנים, מתוכם שנתיים וחצי כבר אני מבלה בטיפולי פוריות. מאז שהתחלנו הטיפולים, החשק המיני שלי ירד לא רק לאפס אלא מתחת לאפס. בשנתיים האחרונות היה לנו סקס אולי 4-5 פעמים בקושי. בעלי לא לוחץ עליי אבל אני יודעת שזה קשה לו. זה גם קשה לו לראות אותי סובלת מטיפולים שבעצם הבעיה היא אצלו אבל טיפולים עוברת אני. בכל מקרה, אנחנו אוהבים אחד את השני אבל זה שחיי המין שלנו פשוט אינם - זה מאד מתסכל את שנינו. למרות זאת, רק המחשבה על מין עושה לי לא טוב, אולי בגלל הכמויות של ההורמונים שאני מקבלת, אולי עמוק בתוך מוחי התעכזבתי בבעלי כגבר, לא יודעת. אבל אני מאד אוהבת אותו ורוצה שהחיים שלנו יחזרו להיות כמו שהיו, עם סקס כי שנינו אהבנו סקס מאד ועם כל השמחת החיים. רק שאני לא מצליחה לעשות את זה. מה לעשות, תעזרו! תודה

qt1

New member
היי שירלי ../images/Emo24.gif

גם לך כמו לשואלת למעלה... מה דעתך לפנות ביחד עם בעלך לשיחות אצל מטפל מיני? אפשר אישה/גבר , אם תרצי עוד פרטים אפשר לשלוח קישורים , נראה לי שזה יכול לעזור בשני המקרים... חשוב לשמור על אופטימיות
יש לנו כותבת בחופשת לידה שעברה טיפולי פוריות , חבל שהיא לא כאן לכתוב לך , אבל באמת ששווה לנסות לפני שמתייאשים...
שבת שלום

../images/Emo24.gifשירלי

כולי תקווה שעמלכם ישא פרי!!! אמן!!. ידוע שזוגות שעוברים טיפולי הפריה, יש שיפתחו ליקויים בתפקוד המיני. יש לתת ת'דעת למסע הקשה שהנכם עוברים מכל הבחינות,פיזית ונפשית (זר לא יבין זאת). הייתי ממליץ לכם לפנות לגורם מיקצועי שילווה אותכם במצוקתכם. אצלנו בבי"ח יש קבוצות תמיכה ו/או טיפול פרטני לזוגות שעוברים טיפולי פריון. אם אתם זקוקים למידע ו/או עזרה ...אני פה! בהצלחה!!!! עידן מיליצ'ר

34שירלי

New member
קודם כל תודה

תודה לQT ולעידן, אולי אתם צודקים ואנחנו צריכים להעזר באנשי מקצוע כי נראה לי שאנחנו כבר לא מצליחים לתפקד ללא עזרה. עכשיו אנחנו באמצע של הטיפול נוסף ואני רואה שבעלי הולך לי להישבר. אני אשמח מאד לקבל פרטים/טלפון של אנשים שאפשר לבקש מהם עזרה בנושא. לא יודעת אם קבוצת תמיכה זה רעיון טוב בשבילנו, הייתי מעדיפה טיפול זוגי. תודה רבה! שירלי

34שירלי

New member
אנחנו מהמרכז ../images/Emo91.gif

מטופלים באסף הרופא וגרים בפ"ת. תודה וחג שמח!

../images/Emo24.gifשירלי

ראשית הייתי ממליץ לכם לפנות באסף הרופא ולברר האם יש טיפול תומך לזוגות כמוכם. במידה ולא , יש אצלנו באיכילוב קבוצה טיפולית ו/או טיפול אישי לזוגות שעוברים טיפולי הפריה. עידן מיליצ'ר

למעלה