צריכה עזרה

fresh mishmesh

New member
צריכה עזרה../images/Emo101.gif

אני צריכה רעיונות (עד מחר בצהריים) למטודות להעברת ערכי התנועה, ובכלל- הסברים על התנועה, החולצה הכחולה וכו'... קיצר, תנו לי רעיונות לפעולת הסמלה

RMXXX

New member
הסברים על התנועה

יש באתר של התנועה. בסמינר י'ב עשו לנו משהו נחמד עם כל מני ערכים, נתנו כל מני דילמות שלקוחות מהיום יום, והינו צריכים להחליט איך אנחנו פוטרים את הדילמה ועל איזה ערך אנחנו מוותרים ובעד איזה ערך אנחנו מוותרים עליו. לדוגמה לוותר על ערך הצדק לטובת ערך החיים (סתם דוגמה). רק שתעשי את זה עם ערכי התנועה. מקווה שעזרתי אני יחשוב על עוד...

קשתונה

New member
שימי לב...

שתי מדריכות שלי (מדצית ומדמית) יקרות מכל עשו פעולה מעולהההההההההההה על התנועה.... הן עשו "מסלול טיול" יענו ריבועים (אפשר גם צעדים) על הרצפה כמו לוח משחק ענק... היו על הריבועים משימות ושאלות ופינוקים...(תנסי הפסקה מטודית עצירות שתיה הפעלת דרך וכו...) משמיות כמו בניית סמל התנועה באבנים... והתאמה בין המשפטים הכתובים על סמל (פירושו) לאיברים הנכונים בסמל... או למשל 8 מטרות התנועה ו-8 פירושים של תכלס בזיכרון... ועוד ועוד (כל זה חשבתי עכשיו לבנות יש רשימה מלאה...) היו גם משימות של ללכת למד"בית ולהביא לה... לשיר לה... להכין לה... ושאלות כמו מה זה מדצ כמה תפקידים יש בתנועה וכו... בפינוקים...נכון! מקבלים פינוקים! בוקר טוב...לילה טוב... טיול מהנה...וכו! אם תרצי תפני אלי במסרים אני אתן לך טלפון של אחת מהן ודברי איתן:)

fresh mishmesh

New member
נה... אבוד... אבל תודה בכל זאת בובי

פשוט העברתי היום ישיבת הנחייה, והייתי צריכה רעיונות... בסוף עשינו איכשהו איזושהי פעולה עם משחקי תפקידים וכאלה... וזה לחניכים בכיתה ה', שאין להם מושג על התנועה, אז הם ל ידעו מה זה מד"צ, וכו', בטח שלא לעשות את סמל התנועה (אצלנו במושב אנשים לא ממש מחוברים לתנועה...) אבל הפעולה שלך נשמעת מגניבה לאללה... נראה לי שצריך להעביר אותה לצוות שלנו...

למעלה