צריכה עזרה!!!

צריכה עזרה!!!../images/Emo101.gif

אתמול חזרתי ממש הביתה ממש לדקות האחרונות, ובגלל שהעיכוב לא היה צפוי, לא השארתי הקלטה. אוף! אוף! אוף! מישהו יכול לעזור לי ולספר לי קצת מה היה בפרק? וחוץ מזה- למה אין אף יום שידור חוזר של הפרק (כמו שיש לכל סידרה כמעט בערוץ 3?) יש למישהו קשרים בכבלים? תודה לכ-ו-ל-ם וגם לכ-ו-ל-ן !!!! עליסה של ארץ הפלאות!!!

casperit

New member
נראה אם אני זוכרת הכל

מלאני ולינזדי התווכחו אם להזמין ארוחה מפוארת, גדולה כזאת, או משהו צנוע כי אין להן ממש כסף (מלאני בקטע של המעט לינזדי בקטע של ההרבה), ואז אימא של לינזדי הודיעה לה שהיא לא תוכל לקבל את השמלה שסבתא שלה השאירה לה כי הרי החתונה שלה לא אמיתית... אז הן באו לבית כדי לקחת את השמלה מאיזה ארגז ומצאו שם מכתבים שאחת-ורה כתבה לסבתא של לינזדי והן גילו שהן היו לסביות, אבל הזאת לא היתה יכולה להודות בזה אז הן פשוט לא היו ביחד ואז היה את המכתב האחרון שהיא סיפרה שבעלה מת והיא אהבה אותה כל הזמן אבל סבתא של לינזדי כבר מתה... ואז מלאני הסכימה שהן יקחו ארוחה מפוארת. הדמות האהובה על מייקל-קפטן אסטרו מת מאיזה וירוס כנראה כי אנשים חשבו שהוא היה הומו. הוא לקח את זה נורא קשה ואף אחד כמעט לא הבין אותו חוץ מברייאן ובן...אממ אימא שלו כעסה עליו שהוא לוקח את זה כ"כ קשה ומייקל שאל את ברייאן אם סדר העדיפויות שלו מוזר והוא אמר לו שלא כי את קפטן אסטרו הוא הכיר כל הימים... אממ אממ דבי מצאה בן אדם מת במכולה מאחורי המסעדה, והיה איזה שוטר הומופב שירד עליו אממ החבר´ה אכלו במדעה וצחקו עלזה ודבי נורא כעסה עליהם אח"כ מייקל הביא עצומה שלא צריך להרוג אדם בגלל שהוא הומו או משהו כזה לקפטן אסטרו ודבי חדשה שזה היה לאדם הזה והיא כעסה עליו ואממ אז ברייאן אמר לו את מה שאמרתי קודם + איזה ילד זבל שהכרת אתמולא ו משהו כזה... אמט וחברו הזקן הלכו לבבילון ונהנו אממ והם הלכו לאופרה אחרי שההוא כבר לא היה שם מלא זמן מאז שהוא יצא מהארון ואז אשתו לשעבר הגיעה וירדה עליהם.. ואמט אממ הציל כזה את המצב.. אממזהו נראה לי שזה הכל.. אה אממ ברייאן הלך עם איזה אחד וג´סטין פחד שיקרהלו משהו אחרי הרצח של הזה... והוא הסביר לו שאפילו זה שהוא בא אליו בפעם הראשונה היה ספונטני ואממ.. חנק אותו? יעל

CarolineKinney

New member
זה קצר אבל.......

דבי מוצאת גופה של נער בגילו של ג´סטין בפחים .מאחורי הדיינר מייקל מגלה כי קפטן אסטרו מת בגיליון האחרון ומקים ...עצומה להחזיר את הגיבור ,אמט וג´ורג´ לומדים ומתנסים בעולמו של השני !´ופוגשים את אישתו לשעבר של ג´ורג !לינזי מגלה כי סבתה הייתה לסבית בעקבות הגופה שדבי מצאה, ג´סטין חושש לחייו ולחיי בריאן ומבקש ...מבריאן להיזהר, אך לבריאן לא אכפת

רינת4

New member
ד"א: שמתם לב שבן

כמעט תמיד בלי חולצה? מה אתם חושבים שהסיבה לכך?

למי אכפת?!?1....

הוא נראה כ-ז-ה טוב!!!! לא כמו בריאן כמובן... אבל מכול השחקנים ששיחקו בסידרה הזאת אני חושבת שהוא חתיך מספר 2 בסידרה!!

CarolineKinney

New member
אין על מי.....

ותאמיני לי זה לא כאילו שלא ניסינו אבל... אף אחד לא מקשיב לנו !

למעלה