צריכה עזרה... ../images/Emo10.gif
פניתי לכאן ולא לפורום "זוגיות במשבר" כיוון ששם יש נשואים וכאלו, אני כולה בת 20, אז אל תסלקו אותי לשם
טוב אז ככה, כמו שכבר אמרתי אני בחורה בת 20, יש לי חבר כבר שנה בן 26. אנחנו גרים ביחד כמעט שנה... אני לא יודעת מאיפה להתחיל... טוב אז ככה.. יש איזה אתר באינטרנט ששניינו מנויים אליו. זה אתר כזה כמו הכרויות, אבל הוא לא, זה כמו אתר חבר'ה... לא רציני... אז בקיצור, אנחנו נכנסים אליו הרבה יחד, אם מהכרטיס שלי ואם והכרטיס שלו. יום אחד מישהי רשמה לו "אני מכירה אותך" והתחלנו לדבר... שורה תחתונה היא אמרה שהם ניפגשו ושכבו... כמובן שעשיתי סצנה, נפרדנו לשבוע, חזרתי להורים... הייתי כל כך עצובה, כי "ראיתי" שהוא משקר לי... הרגשתי כאילו הוא באמת ניפגש איתה... בכל מקרה, באותו היום שהיא כתבה את זה, דיברתי איתה דרך הכרטיס שלי ושאלתי אותה אם היא נפגשה עם אנשים מהאתר הזה. היא אמרה שכן, עם בחורה בשם של חבר שלי... ואז היא כתבה: "את שומעת, הוא בן 26, מזל גדי, תשגעי אותו" ואחרי יום כתבתי לה שאני זאת החברה שלו.. בקיצור, היה בלאגן. המשכנו לדבר ואפילו היה בנינו קשר טוב.. כשממש "הרגשנו" חברות (אני פעלתי מתוך אינטרסים) היא אמרה לי ששיקרה ושהיא מצטערת ושהיא יודעת שאני לא אסלח לה ושוב סליחה ושהיה לה משעמם ובלה בלה בלה... אני מרשה לחבר שלי לדבר עם בנות בטלפון, יש לנו מספר שאנחנו לא ממש צריכים אז עם כל האנשים הלא חשובים אנחנו מדברים משם... והם דיברו בטלפון... אבל לא יודעת אם זה היה בשביל זה או שהוא סתם בלבל לה במח. ויש לציין שהוא אמר לי שאני אדבר ואשאל אותה מה שאני רוצה ושאני מכניסה את עצמי לסרטים וכו'... דיברתי על זה עם ההורים שלי. אבא שלי אמר לי במילים האלו: " לא לא לא, הוא לא ניפגש איתה, אם הוא היה נפגש איתה הוא היה מתחנן אלייך, הוא לא עשה כלום, וחוץ מזה היא לא זוכרת אתה הקעקוע שלו, לא יכול להיות" המשכנו הלאה... לפני שבוע ראיתי בפלא שלו הודעה "מוכנה" ובזיכרון רשום "עמי" (מוזר...) ובאותו יום שהוא קיבל את ההודעה, הוא בכלל היה איתי, אז עוד יותר מוזר... עכשיו צלצלתי למספר וביקשתי את עמי... לא עמי ולא נעליים- ורד. צלצלתי שוב, דיברתי עם אותה בחורה באמת נחמדה... דיברנו איזה רבע שעה. היא אמרה לי שהיא באמת לא מכירה בחור בשם כך וכך, אבל יכול להיות שזה מישהו שהתעניין בעבודה ולכן הוא צלצל אליה. אמרתי לה שהיא שלחה לו הודעה, היא אמרה שזה לא יכול להיות כי יש לה חבר כבר המון זמן והיא אוהבת אותו ולא תבגד בו לעולם. אבל אמרה שאם יש לי ספק באותו בחור, זה כבר רע... תמיד הייתי כזאת.. פוחדת שיבגדו בי... אני יודעת בוודאות שהיא שרוף עליי. יום בלעדיי והוא כבר מת... אנחנו שוכבים כל יום, כל יום וכבר שנה ככה. וכשאני במחזור אנימשלימה את החסר... וכל הזמן הוא אומר לי: "מאמי, למה את לא סומכת עליי? למה שאני אהיה עם מישהי אחרת? כבר עברתי את העיניין הזה, אני לא מתלהב להכניס את ה-*&^ שלי" וכשאני אצל ההורים וחוזרת הביתה הוא (תסלחו לי מראש) חרמן אש.. ומספר לי כמה הוא עינג את עצמו שלא הייתי איתו. עכשיו, תגידו לי, מה לעשות? אני חברה מאוד מאוד טובה של אמא שלו, דיברתי גם איתה, היא אמרה לי: "הוא אוהב אותך, הוא באמת אוהב אותך, אני לא יודעת מה הוא עושה בחוץ אבל אני לא ראיתי שום בחורה אחרת" מה אני אמורה לעשות? לא רוצה להיות תמימה ולא רוצה לוותר סתם... אין לי בעיה לקם ולעזוב, אני יודעת שאמצא לי מישהו חדש תוך שבוע וגם אתאהב מחדש בגדול... אבל אוהבת אותו... בבקשה, כל מי שיש לו מה לכתוב שיכתוב... ואם יש כאן מישהו שירצה לשאול, שישאל... תודה מראש לכל העונים..
פניתי לכאן ולא לפורום "זוגיות במשבר" כיוון ששם יש נשואים וכאלו, אני כולה בת 20, אז אל תסלקו אותי לשם