צריכה עזרה...

NoGa בת

New member
צריכה עזרה... ../images/Emo10.gif

פניתי לכאן ולא לפורום "זוגיות במשבר" כיוון ששם יש נשואים וכאלו, אני כולה בת 20, אז אל תסלקו אותי לשם
טוב אז ככה, כמו שכבר אמרתי אני בחורה בת 20, יש לי חבר כבר שנה בן 26. אנחנו גרים ביחד כמעט שנה... אני לא יודעת מאיפה להתחיל... טוב אז ככה.. יש איזה אתר באינטרנט ששניינו מנויים אליו. זה אתר כזה כמו הכרויות, אבל הוא לא, זה כמו אתר חבר'ה... לא רציני... אז בקיצור, אנחנו נכנסים אליו הרבה יחד, אם מהכרטיס שלי ואם והכרטיס שלו. יום אחד מישהי רשמה לו "אני מכירה אותך" והתחלנו לדבר... שורה תחתונה היא אמרה שהם ניפגשו ושכבו... כמובן שעשיתי סצנה, נפרדנו לשבוע, חזרתי להורים... הייתי כל כך עצובה, כי "ראיתי" שהוא משקר לי... הרגשתי כאילו הוא באמת ניפגש איתה... בכל מקרה, באותו היום שהיא כתבה את זה, דיברתי איתה דרך הכרטיס שלי ושאלתי אותה אם היא נפגשה עם אנשים מהאתר הזה. היא אמרה שכן, עם בחורה בשם של חבר שלי... ואז היא כתבה: "את שומעת, הוא בן 26, מזל גדי, תשגעי אותו" ואחרי יום כתבתי לה שאני זאת החברה שלו.. בקיצור, היה בלאגן. המשכנו לדבר ואפילו היה בנינו קשר טוב.. כשממש "הרגשנו" חברות (אני פעלתי מתוך אינטרסים) היא אמרה לי ששיקרה ושהיא מצטערת ושהיא יודעת שאני לא אסלח לה ושוב סליחה ושהיה לה משעמם ובלה בלה בלה... אני מרשה לחבר שלי לדבר עם בנות בטלפון, יש לנו מספר שאנחנו לא ממש צריכים אז עם כל האנשים הלא חשובים אנחנו מדברים משם... והם דיברו בטלפון... אבל לא יודעת אם זה היה בשביל זה או שהוא סתם בלבל לה במח. ויש לציין שהוא אמר לי שאני אדבר ואשאל אותה מה שאני רוצה ושאני מכניסה את עצמי לסרטים וכו'... דיברתי על זה עם ההורים שלי. אבא שלי אמר לי במילים האלו: " לא לא לא, הוא לא ניפגש איתה, אם הוא היה נפגש איתה הוא היה מתחנן אלייך, הוא לא עשה כלום, וחוץ מזה היא לא זוכרת אתה הקעקוע שלו, לא יכול להיות" המשכנו הלאה... לפני שבוע ראיתי בפלא שלו הודעה "מוכנה" ובזיכרון רשום "עמי" (מוזר...) ובאותו יום שהוא קיבל את ההודעה, הוא בכלל היה איתי, אז עוד יותר מוזר... עכשיו צלצלתי למספר וביקשתי את עמי... לא עמי ולא נעליים- ורד. צלצלתי שוב, דיברתי עם אותה בחורה באמת נחמדה... דיברנו איזה רבע שעה. היא אמרה לי שהיא באמת לא מכירה בחור בשם כך וכך, אבל יכול להיות שזה מישהו שהתעניין בעבודה ולכן הוא צלצל אליה. אמרתי לה שהיא שלחה לו הודעה, היא אמרה שזה לא יכול להיות כי יש לה חבר כבר המון זמן והיא אוהבת אותו ולא תבגד בו לעולם. אבל אמרה שאם יש לי ספק באותו בחור, זה כבר רע... תמיד הייתי כזאת.. פוחדת שיבגדו בי... אני יודעת בוודאות שהיא שרוף עליי. יום בלעדיי והוא כבר מת... אנחנו שוכבים כל יום, כל יום וכבר שנה ככה. וכשאני במחזור אנימשלימה את החסר... וכל הזמן הוא אומר לי: "מאמי, למה את לא סומכת עליי? למה שאני אהיה עם מישהי אחרת? כבר עברתי את העיניין הזה, אני לא מתלהב להכניס את ה-*&^ שלי" וכשאני אצל ההורים וחוזרת הביתה הוא (תסלחו לי מראש) חרמן אש.. ומספר לי כמה הוא עינג את עצמו שלא הייתי איתו. עכשיו, תגידו לי, מה לעשות? אני חברה מאוד מאוד טובה של אמא שלו, דיברתי גם איתה, היא אמרה לי: "הוא אוהב אותך, הוא באמת אוהב אותך, אני לא יודעת מה הוא עושה בחוץ אבל אני לא ראיתי שום בחורה אחרת" מה אני אמורה לעשות? לא רוצה להיות תמימה ולא רוצה לוותר סתם... אין לי בעיה לקם ולעזוב, אני יודעת שאמצא לי מישהו חדש תוך שבוע וגם אתאהב מחדש בגדול... אבל אוהבת אותו... בבקשה, כל מי שיש לו מה לכתוב שיכתוב... ואם יש כאן מישהו שירצה לשאול, שישאל... תודה מראש לכל העונים..

polegra

New member
../images/Emo4.gif

מכל ההודעה שלך יש לי משהו שהפריע לי "אני יודעת שאמצא לי מישהו חדש תוך שבוע וגם אתאהב מחדש בגדול... אבל אוהבת אותו..." עם כל הכבוד....מישהי שמאוהב ואוהבת ונמצאת עם בן זוג נכון מעל לשנה לדעתי לא יכולה לומר משפט כזה. כשאוהבים רוצים את זה לנצח ולא חושבים על כמה קל יהיה לנו לעבור הלאה. שנית..מכירה את המשפט באם יש ספק אז אין ספק? באם את חושדת בו ומרגישה לו בטוחה בנאמנות שלו אלייך לדעתי את רק תפתחי יותר יותר חרדות שמילא יהרסו את הקשר..שבו ודברו על זה ברצינות חרמנות של גבר לא מראה דבר למידת האהבה או הנאמנות שלו..זה מראה על הצורך הפיסיולוגי שלו ולא מעבר. לדעתי עצם זה ששניכם מנויים לאתר מדברים עם אנשים שונים ומשונים בפון זה נותן פתחון למערכת יחסים מה שנקרא פתוחה את לא יכולה לתת את כל החופש ואז לנסות לשים רסן...זה מבלבל תשבו תדברו תקבעו מערכת יחסים שתתאים לשניכם ושניכם תהיו מרוצים זו דעתי לפחות טלי

NoGa בת

New member
היי טלי

קודם כל אני לא חושבת רק בו, כלומר, תמיד הייתי כזאת... תמיד חיפשתי ותמיד פחדתי מזה... המערכת שלנו לא מערכת חסים פתוחה, פעם אפילו דיברתי איתו על זה בצחוק, והוא אפילו לא צחק ואמר לי שאעשה מה שאני רוצה כל עוד טוב לי אבל שלא אהיה איתו. אני דיברתי איתו... כמה פעמים. הוא אומר לי שוב ושוב "אני אוהב אותך, למה שאבגוד בך? אם הייתי בוגד את היית יודעת ואם לא היית יודעת הייתי עושה שתדעי" הוא עושה לי דין בחשבון, הוא אומר לי כל דבר שהוא עושה וכשהוא הולך לאן שהו תמיד רוצה שאהיה דבוקה אליו... אני מבולבלת... כתבת: "עם כל הכבוד....מישהי שמאוהב ואוהבת ונמצאת עם בן זוג נכון מעל לשנה לדעתי לא יכולה לומר משפט כזה" למה לא? אני אישה חזקה שיכולה להפתח למקומות חדשים בקלות... כמובן שיהיה קצת קשה בהתחלה אבל יודעת שאצליח...

lilaaa1

New member
תראי מתוקה

בתור קנאית כרונית לשעבר אני רוצה לומר לך שקנאה זו מחלה! את חיייבת להתנער מהמנהג הזה, ואוי כמה שאני מבינה אותך תמיד היתי מחטטת, מחפשת, ולפעמים גם מוצאת, עד שהבנתי ששום דבר טוב לא יכול לצאת מזה, רק כאב לב. לכל אחד יש את הדברים הפרטיים שלו, אולי הוא לא מספר לך דברים מסויימים כי פוחד מסצנה? אם הוא באמת רוצה לעשות משהו ולבגוד, את לא זאת שתמנעי את זה. עצתי לך תחיי את החיים שלך בשלווה, אל תראי לו חטטנות וקנאה, הרי הם כמו תינוקות תגידי- לא לא לא, הם עוד יותר יסתקרנו, לא תראי אכפתיות בנושא הזה הוא יאבד עניין... אבל ברור, עדיין להציב את הגבולות שלך...

NoGa בת

New member
אבל...

איך אפשר? אני מנסה... זה קשה... תמיד חושבת שבוגדים בי... ממה שקראת, מה את חושבת?

lilaaa1

New member
אני חושבת

שאת עושה טעות גורלית. את מסתכלת עליו באופן רציני? אם התשובה היא כן, אז אל תעשי טעויות של כלא, כי זו הדרך לאבד אותו. אני יודעת שזה קשה, אפילו מאוד, אבל תעבדי על עצמך! אחרת הפחדים שלך באמת יתגשמו. את חונקת אותו!- טעות טעות טעות!! תחשבי על זה ככה אם הוא ירצה לבגוד הוא יבגוד וטוב אם תראי את זה שעה אחת קודם ותביני עם מי יש לך עסק, לפני התמסדות, כי יש המווווון דגים בים. רק מבחינתך אל תדחפי אותו לזה, אל תראי לו את הפחדים האלה.. למה את מעלה לו את האגו?! שהוא יקנא לך! ואם תרצי וקשה לך להתמיד, תמיד תוכלי לשלוח מסר כדי לחטוף סטירה בחזרה למציאות

maybesure

New member
בהצלחה

נוגה שלום, את מודה שאת לוקה בקנאה אובססיבית, ז"א שגם אם דקה אחרי שתיפרדי מהנוכחי תמצאי לך מישהו חדש-גם בו תחשדי. זו, כמו שנאמר כאן כבר, רעה חולה. קשה לקרוא לזה הרגל, אבל זו בהחלט תכונה, כנראה תכונה נרכשת. וכדאי לבדוק מאיפה רכשת אותה: האם מנסיון עם בני זוג מאכזבים או בוגדים? האם מדימוי עצמי נמוך שלך שמצביע על חוסר בטחון? עוד כתבת שאת כל הזמן בהשלמת חסרים על מנת לפצות אותו בעיקר בסקס, אם את רואה בזה פרס עבורו, ולא עבורך-מצבך גרוע. וגם אם לך יש הנאה מכך-עדיין ניכר שאת מרבית ההענקה את עושה עבורו ולא עבורך. כדאי לבדוק אם זה לא נעשה רק כדי להחזיק אותו צמוד אליך כאילו שלא יחפש אחרות. אז הנה החדשות: מי שיש לו עץ תפוחים בחצר לא אוהב תפוחים. וזה כלל לכל תחומי החיים: כל דבר שהוא יותר מידי הוא לא טוב. מינון יחסי המין הוא עניין שצריך להגיע לאיזו רמת שיוויון. לא רמה כזו שמתאימה רק לאחד מבני הזוג ובלבד שלא יברח. מה גם שה"כל יום" הזה לא יהיה מה שיחזיק אותו צמוד, ואולי רק ימאיס אותך עליו.. אם את באמת אוהבת אותו-שחררי ופרגני לו ידידויות. אם יחזור אליך-שלך הוא, ואם לא לא יעזור גם סקס כל שעה! ולגבי הבגידה- כתבת שאמר לך שאם היה בוגד היה דואג שתדעי-גם פה יש לי תיקון: אף אחד לא בוגד בדרך שתתגלה. בגידות מטבען הן דבר שבסתר. מי שמגלה אותן בסוף הוא הנבגד ולא הבוגד! יפה מצידו שהוא מנסה להרגיע אותך.. היה יותר נחמד לו אמר לך משהו כמו: "רק בך אני מעוניין-וביום שלא אהיה מעוניין אעדיף להודיע לך על פרידה ולא לבגוד" זה הניסוח המתאים. ולסיום: לא כל קשר עם ידידה הוא בגידה. מקווה שתדעי רק אושר, שנה נהדרת. מייבי

maybesure

New member
../images/Emo184.gifתוסיף V לסקס../images/Emo13.gif

מה קרה? לא עומד בקצב? חשבתי עובר עם.......... בעעעעעעעעעעע אתה מתחיל להזדקן בלי להתבגר

למעלה