צריכה עזרה קטנה

גבוהית1

New member
צריכה עזרה קטנה

אני עובדת כשכירה ורציתי להתחיל לעבוד גם כפרילנסרית יש לי כבר לקוחות רק שאני לא יודעת כמה לגבות מהם. מדובר לדוגמא באתר 150 עמודים צריך לעשות אופטימיזציה שכוללת טייטלים כותרות דסקריפשנים. לכל אחד מהעמודים בכמה לתמחר את זה אם מדובר גם בהשגת קישורים האם לכלול את הקישורים בפנים באותו סל מחיר או לתמחר אותם בנפרד

דלמטית

New member
מורכב מהרבה פרמטרים

- כמה ביטויים את צריכה לקדם? - האם אלו ביטויים ארוכי זנב או מילים דיי גינריות (פרקטים, אלומיניום, ספא)? - כיצד את הולכת להטמיע את הפרמטרים השונים - הכוונה היא- האם יש לאתר מערכת ניהול שמאפשרת לך לנהל את כל הפרמטרים שאת רוצה וצריכה לצרכי קידום? במידה ולא- גם פה זה מתחלק לשניים- או שמי שבנה לה את האתר פותח את המודולים האלו או עורך את הקוד (במידה ואין ללקוח שלך גישת FTP) או שאת צריכה לעשות את זה (במידה ויש לך גישה FTP). הכוונה ב "את צריכה לעשות את זה" היא בהנחה שאת יודעת לכתוב קוד (הקוד שהאתר בנוי בו) ואז את מתמחרת את זמן העבודה שלך, או שזה קוד שאת לא מכירה ואת תצטרכי מתכנת חיצוני כדי לשים שם את כל הדברים שאת צריכה......... **קצת אוויר** לגבי קניית קישורים או החלפת קישורים וכו' - את צריכה לקדם X ביטויים, לפני שאת מסכימה לזה תראי בכלל מה התחרות בשוק. סתם לדוגמא יכול להיות שלמילה גינרית כמו "מהדק" ייקח לך פחות זמן לקדם מאשר ביטוי ארוך זנב כמו "עורך דין גירושין". קיצר.. יש המון פרמטרים- תחקרי טוב את השוק, הקוד, הביטויים שהיא רוצה ואז תחליטי בכלל בכמה לתמחר- בין אם זה שקל, דולר או דינר ירדני :)

למעלה