צריכה עזרה\עצה..

צריכה עזרה\עצה..

אני יודעת שאני לא ממש חלק רישמי מהפורום אבל ממה שקלטתי מסתובבים כאן אנשים טובים אז אני אשמח לשניה מזמנכם. מכירים תאנשים האלו שרק מלראות אותם אתם נהייים עצבניים? איך אתם מתמודדים עם עצמכם במצב כזה? אני אתחיל מהתחלה. אני עובדת כבר יותר משנה בתור אופר (מטפלת) אצל משפחה במושב שלי, לאחרונה שמתי לב שרק מלראות את ה"בוסית" שלי אני נהיית חסרת אנרגיות חיוביות לחלוטין, מרוגזת ועצבנית. הבעיה היא שמכיוון שאני לא יכולה "להוציא" את זה עליה אני "מוציאה" את זה על הילדים (פחות סבלנית אליהם וכזה מין..) ברור לי שהמצב הזה לא יכול להימשך (ולהתפטר יהיה ממש טיפשי מכיוון שהכסף מצויין ובמילא אני נוסעת ביוני לחו"ל ואז מתחילה ללמוד..
) בכול מקרה; אני רוצה להצליח להוציא את הנפש שלי מהמצב הזה (אדישות לא עובדת אצלי..) ולא מצליחה! למישהו יש רעיונות זהו. תודה והמשך ערב מצויין

avielss

New member
שאלת וענית

תשאבי ממנה את האנרגיות החיוביות "היא מספקת לי פרנסה-כסף מצויין וגם כך הכסף נועד למטרה כיפית (טיסה לחו"ל ) אז למה לי להתעצבן בצעירותי (לפני כמה שנים (-: עבדתי בטיפול בקשישה חמת מזג אבל חסכתי כמה גרושים לנסוע להולנד זוהי המנטרה שהייתי משנן לעצמי תנסי בהצלחה אביאל

לבגדול

New member
אני הייתי מנסה משהו אחר

אני הייתי מנסה לבדוק למה אני נהיית כל כך אנטי אליה ועצבנית. כנראה שיש בה משהו שמדליק אותך. זה יכול להיות כי היא או התנהגות מסויימת שלה מזכירים לך מישהו או אפילו משהו בעצמך שאת לא אוהבת, זו בעצם הזדמנות נהדרת לשיעור אם תשקיעי בזה זמן ומחשבה. שבת שלום ובהצלחה

הלוואי אבל...

מה שמדליק אותי בה זה האופי שלה. האישה הזו היא פשוט ההפך המוחלט של כל מה שאני מאמינה בו. ולמדתי ממנה המון. אבל בעיקר על איך לא להיות או איך לא לחנך. לצערי

למעלה