צריכה עזרה מכולם זה חשוב
..

horse girl1

New member
צריכה עזרה מכולם זה חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif..

אחרי ימים רבים של נסיונות נואשים לזכור את השיר של"עיר התינוקות" החלטתי לשלוח מכתב להנהלת ערוץ 1(חינוכית)לשאול אותם למה הורידו את הסדרה-עיר התינוקות-ואם אפשר להחזיר אותה... הייתי רוצה להחתים את כל חברי הפורום שהייה לזה יותר כוח וישימו לב לזה
אז דבר ראשון אני צריכה הסכמה מי שמסכים שיעשה
ומי שלא שיעשה
דבר שני יש עוד סדרה ששודרה בערוץ אחד ידרה והייתם רוצים שתחזור
ודבר אחרון עזרה בניסוח המכב אני חשבתי על משהו כזה: (אני יכתוב כאליו זה רק בשמי אם תסכימו אני ישנה לאנחנו חברי פורום סדרות מצוירות-תפוז-) הנהלת ערוץ 1 שלום! אני שי חברה בפורום סדרות המוצירות-תפוז-רציתי לדעת למה הורדתם את הסדרה "עיר התינוקות" ולדעת אם תולכו להחזיר אותה לשידור בימי שישי בצהריים? אם תסכימו להחזיר לשדר את התוכנית?
צריך קצת שיפור בניסול אבל מה נראה לכם
בבקשה תגיבו

ull

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ככה, אני חושב שזה מעולה, במקרה והם יסכימו!! וואי את לא יודעת כמה וכניות אני רוצה שיחזירו: בבאי, דלפי, עופלי בופל, רכבת ההפתעות, בולי, טדי הדב, דובוני אכפת לי,סופר בן, פיף ותלתול, קפטן פלאנט, בינבה, דנבר הדינוזאור האחרון, נעלולי פלא, פילפלת ועוד מלא. אני חושב שאם תכתבי את זה בשם כולנו זה יהייה יותר טוב, ויראה יותר רישמי, קיצוני ובעל חשיבות יותר גדולה... אני גם מוכן לעזור לסגנן את המכתב:). אבל אני חושב שמלא אנשים כבר שלחו מכתבים וזה לא ממש עזר.... (או שכן ועקב זה התחילו עם התוכנית "מלך הכורסא" שהיא הכי קרובה לשידור של תוכניות נוסטלגיה..)

horse girl1

New member
תודה על התמיכה ו........../images/Emo121.gif...

אני לא מבטיחה שאני יציין את כל התוכניות אבל חלק כן...גם אם זה לא יעזור ולא יחזירו את כל התוכניות אולי יחזירו חלק.... ובאמת שאתה אומר את זה לא ידעתי שדנבר הדינוזאור האחרון דובוני איכפת לי נעלולי הפלא בולי הם גם שודרו שם התוכניות האלה+עיר התינוקות הם התוכניות שהכי אהבתי בעולם לא פספסתי שום פרק
... ואני מבטיחה שאני יכניס כמה שיותר תוכניות שיעלו פה... אבל באמת שאני לא מוכשרת בניסוח אז אני צריכה עזרה מכולם בניסוח למי שיש ררעיונות שיכתוב...
ואנשים תתחילו להגיב אחרת לא התיחסו אם זה הייה רק שני אנשים
אולי אם כמעט 50 אנשים(אני יודעת כמה אנשים יש בפורום)היו חתומים על זה זה יעזור במשהו....

ThunderLion

New member
דבר ראשון נותנים את פלפלת

בימי שישי אז אתם יכולים להקליטט

ull

New member
חחחח........

ודבר שני? אה... ותודה שאמרת שיש פלפלת, אני באמת יראה:)

ל א ק י

New member
לא יודעת אם זה יעזור..

אבל יש כבר את העצובה הזאת.. יש שם ממש הרבה חותמים.. ולא נראה לי שזה מתקדם.. או שקורה אם זה משהו..

horse girl1

New member
למי נתתם את העצומה האזאת?

אויל מכתב ישיר יעזור...לא יודעת אם יעזור אבל אולי שאלתי היום בכתה שלי ופתאום כולם נזקרו התוכניות ואמרו כן גם את זה וזה אז אלתי אותם בקשר למכתב והם אמרו שהם מסכימים להיות חתומים על זה אז אולי כן יעזור

ל א ק י

New member
העצומה לא שלי.. ואין לי מושג מי יצר

אותה.. ואממ.. בהצלחה בכל אופן

../images/Emo45.gif!!! + שישדרו גם את ...

דינוזאורים בפעולה!!!! זה היה כל כך יפה!!!!!! וייי גם אני פעם כתבתי מכתב לחינוכית דרך האימייל.. אבל הם לא החזירו לי תשובה...

rock lee

New member
כן,אבל יש עוד תוכנית.....

אני יצטרף למען זה אם תהיה עוד תוכנית שיחזירו. השם של התוכנית שאני רוצה שיחזירו היא "בבאי" למי שזוכר

למעלה