צריכה עזרה... מישהי

צריכה עזרה... מישהי

קנתה לפני יומיים ושלחה לי הודעה כזו- I just need to let you know that I don't have to sign for this package מה זאת אומרת?? ועל מה היא מדברת? שלחתי לה קונבו לבירור, עברו יומיים והיא עדיין לא חזרה אלי. לא שלחתי לה עדיין כי אולי היא התכוונה למשהו שקשור למשלוח...? מישהי יודעת מה היא רוצה ....? תודה

hperl

New member
נראה לי שהיא מבקשת

שמשלוח ייעשה בצורה כזאת שהיא לא תצטרך לחתום כדי לקבל את החבילה.

Kasandra100

New member
דעתי

הודעה מוזרה... לא נשמע כבקשה... לדעתי את צריכה לשאול אותה למה היא מתכוונת, אבל שבכל מקרה המדיניות שלך היא תמיד לשלוח בדואר רשום כדי להבטיח שהמוצר יגיע ליעדו. I am not sure I understand your message, but in any case my policy is to always send orders by registered mail to insure that the package arrives safely to my clients.

Kasandra100

New member
דעתי

הודעה מוזרה... לא נשמע כבקשה... לדעתי את צריכה לשאול אותה למה היא מתכוונת, אבל שבכל מקרה המדיניות שלך היא תמיד לשלוח בדואר רשום כדי להבטיח שהמוצר יגיע ליעדו. I am not sure I understand your message, but in any case my policy is to always send orders by registered mail to insure that the package arrives safely to my clients.

תודה! בקיצור זה

לא רק אני...
. זה באמת משפט מוזר ולא ממש ברור. אני אחכה לתשובה שלה. מקווה שהיא תענה מהר , אני שונאת לעכב נשלוחים

למעלה