צריכה עזרה כל כולם

• פותח הנושא efa
  • פורסם בתאריך

efa

New member
צריכה עזרה כל כולם../images/Emo187.gif

שלום קוראים לי אפרת. אני עושה עבודה בפסיכולוגיה על קעקועים. צירפתי שאלון שהוא אנונימי לחלוטין! אני אשמח אם כולכם תענו מכיוון ששמתי לב שיש פה אוכלוסיה מאוד מגוונת. במידה ולא נוח לכם לענות מעל דפי הפורום אני מצרפת את האי מייל שלי. [email protected] שימו לב למקום שצריך לכתוב את הגיל,הוא הכי חשוב! תודה רבה ומקווה לשיתוף פעולה. אפרת. שאלון עמדות נשאל יקר, שאלון זה ממוען לאנשים שכבר יש להם קעקוע אחד או יותר.השאלון משמש למחקרי במסגרת כתיבת עבודה בפסיכולוגיה לבגרות. שאלון זה הוא אנונימי ותוצאותיו ישרתו אך ורק את מחקרי, לכן אודה לך אם תענה עליו בכנות וברצינות. אנא סמן בכל היגד את מידת הסכמתך לנכתב כאשר 1 – מסכים מאוד, 2 – מסכים קצת, 3 – מסכים, 4 – לא מסכים ו 5 – לא מסכים בכלל. השאלון מנוסח בלשון זכר אך הוא מתייחס לשני המינים. תודה אפרת • גיל:_______ 1. קעקוע יש לעשות לאחר מחשבה ארוכת טווח. 2. אני מזדהה עם אנשים שעושים קעקוע כדי לעורר פרובוקציות ותגובות מצד חבריהם. 3. אם חברי יבקשו ממני לעשות קעקוע , אסכים. 4. אין כל רע בבחירת דוגמת קעקוע מחוברת דוגמאות. 5. בבחירת דוגמת הקעקוע אני צריך להתייעץ עם חבריי. 6. אם הורי יסרבו לבקשתי לעשות קעקוע, אשמע להם, ולא אעשה. 7. אני עושה קעקוע בשביל לומר, לי יש קעקוע. 8. דוגמת הקעקוע צריכה להיות מקורית שלי, ולא דוגמה נפוצה. 9. אני לא מבין אנשים שעושים קעקוע כדי להיות שונים מהחברה. 10. אם חברי יבקשו ממני לעשות קעקוע משותף עם עוד מספר חברים, אסרב. 11. קעקוע עושים עקב רצון של הרגע. 12. לכל קעקוע צריכה להיות משמעות אישית. 13. עשיית קעקוע יכולה להיות דרך למרוד בהורים. 14. אני אוהב לעשות קעקועים. 15. אם יאמרו לי שהקעקוע שעשיתי אינו יפה ,אתחרט עליו. 16. דוגמת הקעקוע צריכה לבוא ממחשבה ולא מצורה מוכרת. תסתכלו למעלה וליד כל היגד תרשמו את המספר שמתאר את ההסכמה שלכם. פשוט הטבלה לא יצאה.. 5 לא מסכים בכלל 1 מסכים מאוד. זהו...

HelloweeN

New member
טוב,נו

גיל 19.5 1- 1 2- 5 3- 5 4- 5 5- 5 6- 4 7- 5 8- 5 (הכי הכי מסכים) 9- 4 10- 1 11- 5 12- 5 13- 2 14- 3 15- 5 16- 5 (הכי הכי מסכים)

למעלה