צריכה עזרה... (וחיבוק?
)

הרומזת

New member
צריכה עזרה... (וחיבוק? ../images/Emo201.gif )

אז ככה... בת 15 וחצי, גרה כבר חצי שנה בטורונטו קנדה, אנגלית טובה... מחפשת עבודה בטח התגובות יזרמו לי בצורת " בגילנו,מי לא מחפש!".. אני מאוד מאוד רוצה לטוס בחורף לישראל (לבד, ההורים יודעים ומודעים ומסכימים!), מחיר הכרטיס הוא 780 דולר (אייר קנדה)... זאת אומרת שאני צריכה להשיג לפחות 600 דולר בכוחות עצמי (יש לי כבר 200) במשך חמשת החודשים הבאים... למה בחורף? (כי הכרטיס זול) וגם כי מה יותר כיף מלהיות עם האנשים החמים שאתה הכי אוהב... מחבקים אותך ומעבירים את קרירות העונה? בקיצור... אם מישהו מכיר אנשים שצריכים עזרה כלשהי במשרד, לא אכפת לי שזאת תהיה העבודה עם התפקיד הקטן ביותר... בייביסיטר או אפילו עזרה בניקיון מטבח של איזה בית קפה (יש ניסיון) שמחפש אנשים כמוני... ברחבי טורונטו העיר. בבקשה אנשים, צריכה עזרה! מתחננת...

דנדי15

New member
בכל זאת...

אולי מישהו מכיר מישהו.... לכל מקרה! כי אני באמת נואשת כנראה...

RayoDeLuz

New member
אהה..

יש לך תעודות וכד'? כי אם אני לא טועה את צריכה לעבור קורס..

eietmo

New member
אוקי

תכיני רזומה יפה, לכי למסעדות\ חנויות\ בתי קפה ותשאלי אם הם מחפשים עובדים. פשוט תעברי כמה שיותר מקומות כאלה ואולי מישהו יתקשר אליך...או יעסיק אותך על המקום, תלוי כמה נואשים הם. אם הם שואלים אותך אם את מתכננת לעבוד שם להרבה זמן, תגידי שכן אפילו אם את לא. מהנסיון שלי עם כרטיסי טיסה, אייר קנדה זאת חברה יחסית יקרה, תבדקי west jet. בכלל, כדאי לך לבדוק בהרבה חברות, יש סיכוי מאוד טוב שתמצאי בזול יותר. יום נהדר
רון אה כן,זאת רון, החלפתי מהכינוי lol lypop.

דנדי15

New member
תשובות..

הריח מאיר תמיד- פורום "ישראלים בקנדה" לא עונים לי... כמה צפוי. רון- העניין עם הרזומה, עשיתי את זה... ופשוט התייאשתי כי אף אחד לא צריך עובדים באזור שלי.... ועשיתי חיפושים נרחבים, אבל שוקלת ללכת למקומות יותר רחוקים (מרוב הייאוש).... ואז פשוט חשבתי לי "אולי אני אעשה בייביסיטר", במקום שהוא באזור שלי, ולא באזורים אחרים של העיר... אז באתי לפה כי חשבתי אולי מישהו מכיר מישהו... ( מרוב הייאוש ) וwest jet זוהי חברה שמטיסה רק באזור צפון אמריקה ואמריקה המרכזית!... ואני אבדוק כבר בחברות אחרות... הכי חשוב עכשיו למצוא עבודה (שזוהי מטלה גם ככה קשה...) בכל זאת, מישהו מכיר מישהו שאולי צריך מישהו? (...)

הרומזת

New member
אוקיי...

אייר קנדה העלו את המחיר מ763 ל944 (בלי tax והמיסים) דולר.. למישהו יש הסבר הגיוני? או אתרים של חברות נחמדות עם מחירים זולים

eietmo

New member
מכירה את expedia?

www.expedia.ca יש שם השוואת מחירים. ואם שינית את התאריך (אפילו ביום) זה יכול לעלות משמעותית. וחבר שלי עובד בריצ'מונד הייל, במסעדה שקוראים לה ננדוס.מקום דיי נחמד, אולי תנסי שם.

דנדי15

New member
ריצ'מונד היל

ריצ'מונד היל רחוק לי יותר מדי לצערי הרב (מאוד)... אין מישהו שמכיר אנשים בטורונטו?

יש המון עבודה בקנדה

אחרי יומים מצאתי עבודה בוונקובר עם משכורת טובה 10 דולר שעה\ עבודה פיזית קשה אבל בכל זאת תחרשי על עיתונים אינטרנט ותמצאי

RayoDeLuz

New member
אתה רציני?

אני וחברה שלי כבר חודש בערך מחפשות אבל לא מצאנו...:-\

I3lackM

New member
אולי כי את לא אמורה לעבוד

בעבודה פיזית קשה? הוא סוס, אחרי הכל.

RayoDeLuz

New member
ממ..

דווקא אני לא מחפשת עבודה פיזית... אלא סתם עבודה בכל תחום שהוא...

דנדי15

New member
עניין של מזל...

ובמקרה שלך, המזל שיחק לך מעולה!!! בן כמה אתה? 19 לפי מה שאני מבינה, נכון? אני בת 15 והחוק פה הוא עבודה רק מגיל 16.... יש כאלה (די נדירים) שלוקחים סיכונים ולוקחים עובדים בני 15... לי המזל לא שיחק! לצערי..........

אני 16

ואפילו אין לי עדיין "תעודת זהות קנדית"(SIN) אגב עבדתי גם בארץ מגיל 14 בחופשים הכי סבבה תאמינו לי אני ממליץ לך ללכת ל- goverment of canada יש שם מחשבים כאלה שמחפשים בםה עבודה תבחרי עבודה לסטודנטים יש שם המון עבודה בשכר של 8-12 דולר כמו הכנת סנדוויצים וכל השטויות האלה

למעלה