צריכה עזרה...ואלס...

טיפטיפי

New member
צריכה עזרה...ואלס...

אני צריכה שמות של וואלסים מוכרים.. מישהו מכיר??? שמעתי על אחד בשם סוברסקי או משהו כזה??? אודה לכם מאוד

ואלס -

ואלס עגור הזהב, ואלס לגל. את צריכה ואלסים, שיש להם ריקוד או שזה לא הכרחי? ישנם הואלסים של שטראוס (המוכר מביניהם: "הדנובה הכחולה") המדהימים ביופיים.

../images/Emo60.gifההה משכתנאל'ה משכנתל'ה

שלושה ערבים שני תשלומים ואחד משכנתא. הה כולנו ביחד לפתוח את המוח לשמוח בכח לרקוד להזיע המשיח הגיע אחד אלוהינו.

../images/Emo60.gif מאיפה אני מכיר אותך????

הה אתה לא מאיזה חוג לריקודי עם???? בני קאלבסה, אתה לא זוכר אותי, אנחנו למדנו יחד בכיתה ב א2 לא זוכר... לא אני לא זוכר, שכ יעזור לי מיי גוד.
של מי זוג הרגליים האלה??? שלי. מי הביא אותך לכאן, זה הוא!!! בני קאלבסה, אתה הבאת העמלקי הזר הזה שלא יודע צעד תמני???? לא, לא אני לא מכיר אותו, אני לא ידעתי שזה התפתח למצב כזה אל תבוא שבועיים סע לירושליים

לימור .כדאי לך להשתמש בכל פעם

שאת מגיבה למישהו בכינוי שלו בפורום ולא במילה את או אתה.כך אפשר להבין טוב יותר, למי בדיוק את מתכוונת , כך הקוראים יבינו אותך טוב יותר. לך זה ברור , אבל לנו לא תמיד השכל עובד טוב ולא תמיד מבינים למי את מתכוונת. אני מקווה שקבלת את הצעתי ברוח טובה ובטח לא בצורה ביקורתית.

נראה שהטעות של התכול נבעה ..

מהשרשור על הגזים.עדיף "טחול" מהגזים. ובטח שעדיף ולס...

אנדי54

New member
לא תאמינו, אבל כך בדיוק זה רשום

על אחד הדיסקים מסדרת 'כיף' של משה אסקיו. אני עדיין לא יודע האם כך זה נכתב בשביל הבדיחה או שזו היתה טעות דפוס. מה שלא יהיה, זה קטע קורע.

פעם נתקלתי בשירון, בו הופיעו המילים

"יש לי אח קטן, שלא מזמן בלע עולם". שרק יהיו לנו סיבות לצחוק

קצת היסטוריה על השיר הזה תכול

המטפחת,שאנו הישראלים אימצנו את הלחן ושינינו את המילים לעברית. השיר במקורו חובר ברוסיה בעיצומה של מלחמת העולם השניה. המגמה בשיר הרוסי היתה לעודד במילים ובשירה את החיילים הרוסים,שעזבו את בתיהם ,את אהובותיהם ,משפחתם וארצם האהובה ויצאו במלחמת חורמה במגמה ברורה שהם בטוחים במאה אחוז שישמידו את הצבא הגרמני המובס שברח מארצם לאחר שהחריב את בתיה של רוסיה והשאיר שממון אחריו, בעידודו של המנהיג סטלין האכזר, העם החליט להשמיד את הגרמנים הבוגדנים ולהחריב את גרמניה ובראש ובראשונה להחריב את עיר הבירה שלהם ברלין עד היסוד כמו שהו עשו להם. במלחמה זו נהרגו 27 מליון לוחמים ואזרחים רוסים.לגרמנים 12 מליון.

משהא

New member
עזרא אם הסטוריה אז וש לי מקור

בסוף 1941 החליטו אבי ז"ל וחברו יצחק יצחק ז"ל חברי קיבוץ רמת דוד בעמק יזרעאל, להתגייס לצבא הבריטי. יצחק יצחק שהיה פיטן נקרא ב-1942 לכתוב ללהקה שאורגנה עם ההחלטה להקים את הבריגדה היהודית. איני זוכר מי כתב את המילים אבל אני זוכר שאת תכול המטפחת בעברית שמעתי מסולן הלהקה שנקרא חנוך ספרדיון ממושב נהלל הסמוך. החזרות התקיימו ברמת דודו ואנו שרנו את השיר שהיה להיט בזמן מלחמת העולם. ראוי לשים לב למילים ולגעגועים. דב אורבך בודאי יביא אותם לכאן. ריקודים שמחים אורי גבעוני

../images/Emo6.gif זה מזכיר לי...

מודעות על "דירה למקירה" ו"דירה להסכרה"
באחד המרכולים, במחלקת ירקות, ראיתי שילוט: "אבו-קדו"
(כנראה, אבוקדו מהשטחים...).

איזה קטע ...תכול-טחול

אני שמחה שטעות ההקלדה הביאה לקצת הומור ל"טחול" של כולם. והצליח להביא לנושא חדש לגמרי מלבד הולס .אם נחזור לולסים:אין כמו יפו ,זוהי יפו מלכות החרמון...וכמובן תכול המטפחת. ולא משנה שמי ששאלה את השאלה על הולס בכלל לא כאן... טוהר ותכול המטפחת לטף ורוך של היד את אז אמרת לי "לא, לא אשכח עוד את פגישתנו לעד" ויהי היום ואנו נפרדנו פתאום תכול המטפחת, קורטוב של נחת ויתגשם החלום תמו הכפור והדלף שמש ואור מסביב בוקר וערב, לילה ואלף אלף כוכבי האביב ושוב היום ואנו נפגשנו פתאום תכול המטפחת, קורטוב של נחת ונתגשם החלום

לא לשכוח לתת קרדיטים ../images/Emo27.gif

מילים: אברהם שלונסקי לחן: יבגני פטרסבורגסקיי הריקוד של יואב אשריאל

למעלה