צריכה עזרה ד-ח-ו-ף!!!!

no name 86

New member
צריכה עזרה ד-ח-ו-ף!!!!

שלום לכל הבנות כאן בפורום... השנה התחלתי שירות לאומי, שנה ראשונה. אך לצערי המקום שבו אני משרתת זה לא מה שרציתי, ואני לא מסתדרת עם הצוות שם. מה עליי לעשות כדי להחליף מקום שירות??????... תודה רבה על העזרה

הייבי

New member
בעיקר לדבר עם הרכזת

לדבר עם הרכזת ולנסות להסביר לה שלא טוב לך שם.. היא יכולה לנסות למצוא לך מקום שירות חלופי במידה ויש משהו עם תקנים פתוחים.. אם זה לא רק שאת לא מסתדרת עם הצוות אלא שהם מתייחסים אליך בצורה לא טובה.. ואת לא מקבלת את התנאים שמגיעים לך אז תלחמי- תכתבי מכתבים לעמותה.. אצלנו בקופ"ח המנהל האדמניסטרטיבי האזורי אמר שאם יש בעיות במקום השירות אפילו ברמת אי הסתדרות עם הצוות לפנות אליו והוא יכול לנסות להעביר אותנו בתוך הקופה.. תבדקי אם יש אצלך אפשרות לעבור מקום מבלי לעזוב את מקום השירות - למלא תקן במקום אחר... בכל מקרה, בהצלחה.. ותזכרי שבאת להתנדב ואין שום סיבה שתסבלי..

G1LAT

New member
תגובה ל- NO NAME 86

זה בדיוק מה שקרה לי, המקום בו אני משרתת לא מה שחשבתי וגם אנ לא ממש יודעת מה לעשות, אני רוצה לפנות לרכזת שתמצא לי מקום אחר, אבל כל המוטיבציה שאי פעם הייתה לי נעלמה, יכול להיות שאני יתגייס. בכל אופן, את צריכה לדבר כמה שיותר מהר עם הרכזת שלך ולבקש העברה, כי בכל יום שעובר המקומות נתפסים. נ.ב- איפה את מתנדבת? בהצלחה!

למעלה