צריכה עזרה דחופה...

efratlevant

New member
צריכה עזרה דחופה...

שלם לפורום:) אני באה לשאול שאלה למען אבי, מעשן מזה 30 שנה. ואני מתכוונת למעשן כבד: טבק רגיל, טבק מקטרות, חפיסה וחצי ביום, סיגרים קובנים, סיגרים קטנים וכו'. בקיצר, מאז שאני זוכרת את עצמי (אני בת 15) הבית שלי מוקף בעננת עשן כבדה. בזמן האחרון אבי רוצה לצמצם את צריכת הסיגריות שלי, והצליח בזאת באופן משמעותי. אתמול הוא עישן רק 4, והיום (עכשיו 4) רק 2. ראוי לציון יחסית לכמות הסיגריות שהוא היה מעשן. והוא אפילו לא עצבני כמו שהייתם מצפים! הוא ביקש ממני לברר לו על מדבקות ניקוטין, כאלה שמדביקים כשרוצים סיגריה, מסטיקי ניקוטין וכל מיני דברים כאלה שיכולים לעזור לו להיגמל לבדו, וכמעט בבת אחת. המסטיקים הרגילים עושים לו כאב שיניים...:( אני אבקש תשובה במהירות על אמצעים שיעזרו לו להיגמל, כדי שלא יישבר וייעשן הרבה שוב. אני בסה"כ רוצה שיהיה בריא:) בתודה מראש, אפרת.

prilit

New member
העזרה חשובה

נשמע כי המטרה שלך טובה מאד, לי אין מספיק ידע כדי לענות על השאלות שלך, אבל אם אני זוכרת, דיברו פה בעבר על מסטיקים ומדבקות. אני ממליצה לך לעשות חיפוש בהודעות הפורום. בכל מקרה שנה טובה לך ולאבא... ושיהיה בהצלחה!

אלישר1

New member
יש לי דרך חבל על הזמן

התקשרו עוד היום למרכז הארצי לגמילה מעישון. לאחר שעה של טיפול מהנה אביך יפסיק לעשן!!!!! כן כן לאחר שעה בלבד. בנוסף המרכז חתום על תעודת אחריות ללקוח שאומרת על פי חוק כי אם והלקוח לא נגמל הוא אינו משלם בעד הטיפול. מאות כבר נגמלו.052919250 או 088670723

למעלה