צריכה עזרה דחופה!!!

bla bla girl

New member
צריכה עזרה דחופה!!!

היי, אנשים!!! בבקשה בבקשה, מי שיודע ומבין - באיזו שעה מתחילים המופעים של ליל האהבה בצמח השנה? אני לא יודעת אם חורשים על השאלה הזו פה או לא, אבל אני פשוט חייבת לדעת! כמה עולה כרטיס? תודה לעוזרים!

Vdrums

New member
מה המסכנות הזאת?

אין עיתונים? אין אינטרנט? אין משרדי כרטיסים? לאיזה נכות אנשים מגיעים שהם תלויים בתשובות של אחרים. תלות מפגרת לחלוטין

bla bla girl

New member
מסכנות...........

מסכנות, אה? שתדע, שזה המפלט האחרון שלי, ההודעה הזו. לא שאני מזלזלת, אבל או שתעזור, או שתבדוק לפני שאתה אומר "מסכנות". אז לך חפש מישהו אחר שאתה חושב שאתה מכיר אותו, אוקיי?

Vdrums

New member
ווואו החים שלך תלויים בזה?

לא מוכרים כרטיסים יותר בשום מקום? זה ירפא סרטן? כולה כרטיס למופע מה עשית מזה? ההתחננות הזאת "המפלט האחרון" זו מסכנות. לא מחפש אף אחד מי שמחפש זו רק את...

לא רוצה להתחיל מריבה אבל...

היא ביקשה משהו. אתה לא חייב לענות אם לא נראה לך. הפורום קיים בשביל לעזור (בין השאר) לאנשים שמבקשים להשיג מידע\חומר\כרטיסים או כל דבר שקשור בנושא של הפורום.... יכול להיות שבאמת היא יכלה להשיג את המידע במקום אחר ובקלות אבל היא לא עשתה את זה. ואם לא נראה לך אתה לא חייב לענות לה, אבל אין טעם סתם לחמם
יום נעים

bla bla girl

New member
וואו!!

מסוכן לבקש עזרה בארץ הזו, אה? אז לדראמר שחושב את עצמו, אני לא אגיד מה שיש לי להגיד, כי אתה לא שווה את הפסיק שבין המשפטים. ולצפרדע - מצטערת שאני משתמשת בשם הזה, פשוט אני לא יודעת אם את\ה בן או בת. לך אני אומר שנסיתי ה-כ-ל!! ומכיוון שהפסטיבל הוא ביום רביעי, ניסיתי את מזלי האחרון כאן. בכל מקרה, היה נראה לי, שבשעה הזו שבה שלחתי את ההודעה, האנשים היחידים שיוכלו לעזור הם אלו שבפורום, כי במשרדי הכרטיסים הכל סגור (עם דגש על "משרדי"...ברבים), באינטרנט לא מצאתי כלום, ואף אחד שאני מכירה לא חושב בכלל על לנסוע לשם. מכל מקום, תודה רבה על מה שכתבת. לא היית חייב, ובכל זאת ניסית לשפר!

יש לי את כל התשובות......(=

כרטיס לליל אהבה בצמח עולה במקום 150 (או 129 לא ברור לי כ"כ..) ובמכירה מוקדמת 102 ש"ח. סדר מופעים: 17:00-17:20 - הג'ירפות 17:35-17:55 - בוטן מתוק בקרקס 18:10-18:30 - שייגעצ 18:45-19:05 - הדורבנים 19:20-20:00 - טיפקס 20:15-20:45 - ירמי קפלן 21:00-21:30 - הבליינים 21:45-21:15 - חמי רודנר ומוקי 22:30-23:15 - שוטי הנבואה 23:30-24:15 - דנה ברגר 24:30-01:15 - מוניקה סקס 01:30-02:15 - הדג נחש 02:30-03:45 - אביב גפן החל מ 04:00 - מסיבת היפ הופ עם לירון תאני מקווה שעזרתי.........(=

למעלה