צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

אני בת 25 וכבר מתקופת התיכון חשבתי שיש לי דיסלקציה אך לעולם לא עשיתי שום דבר בנושא. בשנים האחרונות אני מרגישה שהבעיות רק מחמירות קשה לי לבטא את עצמי בעל פה ובכתב לפעמים אני שוכחת מילים בסיסיות אני יכולה להיות במקום אחד 100 פעם בפעם ה101 אני לא אהיה בטוחה איך להגיע אליווהבעיות הם עוד רבות שאלתי היא האם אפשר לומר מחלק מהבעיות שציינתי שאני דיסלקטית? אם כן האם הבעיות האלו ניתנות לפתרון? איפה אפשר לעשות איבחון אודה לכם מאד אם תענו לי.(המתוסכלת)

soulbird

New member
היי לך

אני טיפלה יותר מבוגרת ממך אבל גם אני רק עשיתי איבחון לאחרונה. א) הבעיות כן ניתנות לטיפול . אומנם הן לא נעלמות אבל אפשר ללמוד איך להתמודד ולעקוף אותם אם את סטודנטית תפני לשירוטי היעוץ האוניברסיטה או מכללה או לדיקאן הסטודנטים הם כבר ידעו לאן להפנות .

שלום גילי וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

קודם כל אני שמחה שבאת אלינו - אני מקוה שתמצאי אצלנו מקום נחמד לשוב אליו כל אימת שתצטרכי. שני לגבי אבחון לקויות למידה - המקום הטוב ביותר לאבחון כזה הוא באחד מסניפיה של אגודת ניצ"ן, מבחינת מחיר הם גם הסבירים ביותר מבין האופציות שאינן קשורות לקופות החולים, פני לניצ"ן הקרוב לאיזור מגורייך (טלפונים ב-144) וכשאת קובעת תור לאבחון הדגישי בפניהם שאת מעוניינת במאבחם המתמחה בלקויות למידה. לצערי - אבחון דרך האוניברסיטה נשלח לדיקאן ומופנה אליו לרוב, כי כביכול האוניברסיטה היא הגורם המפנה, לכן עדיף לפנות קודם לניצ"ן, עם האבחון של ניצ"ן תוכלי לגשת אחר כך בעצמך לדיקאן הפקולטה ולבקש את ההקלות שניתנות במוסד בו את לומדת. אגב - לא עניתי לשאלתך "האם לדעתינו הסיפמטומים מייצגים" מכיון שזו סוגיה שניתן לבדוק באבחון בלבד. שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו. אפרת

soulbird

New member
הבעיה בניצן היא שיש תור המתנה ארוך

מאוד . אני הופנתי על ידי המכללה בה אני לומדת למכון איבחון במרכז (אני בכוונה לא מפרסמת את השם אבל זה מכון ידוע ) תוצאות האיבחון נישלך אח ורק עלי ואני נתתי העתק למכללה. אם אתה רוצה פרטים צרי איתי קשר דרך מסר אישי שבת שלום

גילה ב

New member
היי גילי

אני בת 33 וגם אני מרגישה לפעמים המצבי(מצב מאוד דומה לתאור שלך) מחמיר בעיקר הנסיון לזכור איך להגיע למקום שכבר היית עשרות פעמים התמצאות במרחב שלא לדבר על למצוא את הצפון . אם תמצאי משהו שיעזור לך אשמח לשמוע.

למעלה