צריכה עזרה דחוף!!!!

lolita...

New member
צריכה עזרה דחוף!!!!

טוב... אני מקווה שיעזרו לי פה... קניתי סורק (מברוק!) וסרקתי תמונה פה תמונה שם... עכשיו ניסיתי לצרף תמונה להודעה שלי באחד הפורומים והיתה לי הודעה שאי אפשר לקבל תמונה מסוג (שכחתי איזה) הקיצור אנשים... זה בעיה של התמונה הספציפית הזאת או שכל התמונות שאני יסרוק יהיו מהסוג הזה.... ואם אפשר לשנות את זה אז איך? בתודה מראש אלה!

פגעסוס

Well-known member
ברוב המקרים... ../images/Emo63.gif

ברוב המקרים, התוכנה של הסורק מסוגלת לשמור את קבצי התמונה בכמה סיומות. תבדקי כאשרת את שומרת את התמונה הסרוקה, איזה סוג קובץ זה שומר. בד"כ תהיה לך אפשרות לשנות את זה ואם אכן יש אני ממליץ לשנות לפורמט JPG או GIF. שניהם מאוד נפוצים ותופסים פחות מקום (במחיר איכות כמובן). אם בתוכנת הסורק שלך אין אפשרות לשמור את התמונה בכמה סוגי קבצים אני ממליץ לך להוריד מהאינטרנט תוכנה לצפייה בתמונות (כגון ACDSEE - מומלצת). עם תוכנה זו תוכלי לצפות בתמונה ולשנות את סוג הקובץ. לחצי בתפריט FILE על SAVE AS. שם בחלק התחתון משמאל בחרי בסוג הקובץ הרצוי (אני שוב ממליץ על JPG או GIF) ושמרי את התמונה. תוכלי גם ללחוץ על OPTIONS לפני השמירה ולקבוע את איכות התמונה (ככל שהאיכות נמוכה יותר כל המקום שהתמונה תופסת קטן בהתאם). ואז תוכלי להעלות את התמונה לתפוז. GYXOIO

למעלה