צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

בעלי עזב את הבית לפני 3 שבועות הבנתי שלטובתי לפנות לבית הדין האזרחי כדי להוציא לו צו עיכוב יציאה מהארץ (הוא מתכוון לנסוע לחו"ל). ועכשיו לשאלות: איפה נמצא בית הדין האזרחי? האם שם אוכל לעשות לו צו עיכוב יציאה מהארץ? ובכלל איך הולך כל התהליך מה צריך לעשות מה צריך להביא. אודה לכם על תשובותיכם. נ.ב: אין לנו ילדים.

R a c h e li

New member
אז למה צו עיכוב מהארץ...?

אם אין ילדים ? וואלה אצלי אפילו עם ילדים לא יכולתי לאסור לאדם לחיות.....
ועכשיו אם יש רכוש משותף אז לפנות לעורך דין כדי לבנות הסכם של חלוקת רכוש.....מזונות אין כי אין ילדים ומממממממממממ לדעתי זהו....
דינהההההההההה אפשר לקבל תלבושת אדומה
בהצלחה לך......

שלא ישאיר אותה עגונה

וייחכה בסבלנות עד שהיא תעבור את הגיל להביא ילדים.

החתולית

New member
למה באלימות, למה ?

ראשית, ממליצה לך לפנות לעורך דין ולא לפורום אינטרנט, על-מנת לקבל ייעוץ מהימן. שנית, את מספר הטלפון של בית המשפט הקרוב למקום מגורייך, תוכלי למצוא באתר של משרד המשפטים. שלישית, אם עד היום לא התייעצת עם עורך דין, ולא פתחת תיק גירושין, למה את רוצה להוציא צו עיכוב יציאה מהארץ ? האם יש לכם רכוש שאת חוששת שיבריח לחו"ל ?

צדף האחת

נראה כי את מבולבלת מאוד וזה מובן. על מנת להוציא צו עיכוב יציאה יש צורך להגיש תביעה (רצוי לפני בקשת הצו, ובכל מקרה אם אחרי אז תוך 7 ימים) - הצו עצמו נועד למנוע סיכול פסק הדין בתביעה שהגשת (זה בגדול). אם יש לך חשש להשאר עגונה ולשם כך את רוצה להוציא את צו העיכוב, הרי שעניין זה אינו בסמכותו של בית המשפט לענייני משפחה - רק ברבנות דנים בנושא הגט). לא פרטת מה יש לכם במשותף והאם המדובר ברכוש בלבד בשלב זה. בכל אופן הייתי ממליצה לך לפנות לעו"ד ולהתייעץ איתו בטרם הגשת בקשות שונות בענינך.

עוד שאלות

יש לנו בית עם משכנתא ענקית יש רכוש משותף והחשש שלי הוא שאני אשאר עם כל החובות . דבר שני קראתי במאמרים פה שלכתובה יש תוקף כלומר לסכום האמנם? ייעצו לי לאן עליי לפנות כדי שלא יעזוב את הארץ ואני ישאר עם החובות בעוד אינני עובדת.

החתולית

New member
לעורך דין, צדף האחת

פני לעורך דין. רק עורך דין שיכיר את פרטי המקרה שלכם, יוכל לתת לך ייעוץ מהימן ומומסך.

ערסlight

New member
משתגע מהנקבות האלה...

את באמת זקוקה לעזרה. אבל לא אצל עורך דין. את דוגמה קלאסית לחינוך הרע שאפליית הנשים גרמה, כאילו מגיע לך משהו. תשמעי לי, תני לו ללכת בשקט ואת האנרגיות תשקיעי בשיקום חייך. [אפשר לחשוב שהוא ארז את הדירה בתוך המזוודה כשהלך...]

אתה באמת ערס

אם אתה חושב שגבר יכול לעזוב את הארץ ולהשאיר את החובות הענקיים לאישתו. אם הוא רוצה ללכת שיפתח תיק ברבנות ימכור יחד את הדירה יחלק את הרכוש וילך לדרכו אני לא עוצרת אותו. אבל אני רוצה גט ושהסיפור יסתיים ואם הוא היה באמת גבר אז הוא לא היה מתחבא מאחורי המשפחה שלו ועוזב לי שאני לא עובדת את כל החובות. הבנת ערס?

../images/Emo20.gif

הבנה ו/או קבלה של אחרים לא צריכים לעניין אותך, מה שחשוב הוא שתגני על עצמך. כמו רבים לפני ממליצה לך לפנות לעורך דין. רק הוא באמת יעזור לך

חזקוש

New member
תראה לייטי

ראשית ערב טוב לך. העולם הזה של הגירושין אשר לנו, אנחנו כאן, המנוסים יותר הוא עולם מוכר ודברים בו לנו יותר ברורים, לאלו החדשים הבאים בשערי התהליך זו בפעם הראשונה, הוא "התהליך" זר ולא ידוע. אז גב' צדף באה לכאן כדי לגשש מעט ולאסוף מידע שיסייע לה גם במפגש עם עורכי הדין אליהם תפנה. עם המידע שתקבל כאן ואפילו הזעום שיהיה באמתחתה תוכל לשאול יותר שאלות נכונות, או לכוון לכיוון יותר רצוי את הדרך הטקטית והאסטרטגית. וגם.. לראות מה מציע / מייעץ ה עו"ד בהקבלה למידע שיש כבר בידה וכך לדעת טוב יותר אם כדאי לה לשכור את שרותיו. הייעוץ והמידע שניתן כאן בפורם אינו במקום אלא הכנה טובה לדרך. חזקי

משתגעת מערסים

את הבית לא לקח סו? והחובות המתוארים לנו שלא בפרוטרוט ?! מה איתם??? שתחנק איתם אה?! מכעיס ביותר, צדף! עלייך לפנות בדחיפות לייעוצ עורך דין. ב ה צ ל ח ה

תודה חזקוש ולכולם...

אני באמת בהתחלה ומאוד מבולבלת והלוואי ולא היינו מגיעים למצב הזה ואני לא צריכה לספר לכם איזה רגע משברי זה. אני מרגישה אבודה אז פניתי אליכם המנוסים וקיבלתי בחלק מהתגובות הודעות כאילו אני מנסה לכבול את בעלי. אני לא, אני פשוט לא עובדת ויש לנו הרבה חובות בבנק ואני אבודה ולא יודעת מה לעשות בעוד הוא מודיע לי שהוא נוסע לחו"ל הן מבחינת החובות והן מבחינת אישה עגונה. באתי אליכם כי אתם מנוסים לצערי אבל אין לי שמץ של מושג מה עושים ולמי פונים ומה הדבר הנכון.

חזקוש

New member
ראשית

לא להיתפש לבהלה שהיא יועץ רע ותשתית רעה לעשייה. לפי דברייך באם לא ניתן לבוא עמו בדברים עלייך לפנות בדחיפות לעו"ד או טוען רבני ולפתוח תיק פירוק או מזונות אישה במקום (בית משפט או בי"ד) המתאים ולבקש צו עיכוב דחוף במעמד צד אחד. לבדוק שאכן ההחלטה נשלחה לשדות התעופה ולנמלים. חזקי

הימליה

New member
שלחתי לך מסר

היי צדף האחת. מצטערת שאני לא יכולה להמליץ לך על עורך דין,אבל,יש עורך דין שפעם היה בחולון ואני מקווה מאוד שאף אחד לא ימליץ לך עליו. בשום פנים ואופן אל תיקחי את עורך הדין אדי שגיא.בשום אופן לא.הוא יקרן וחולה נפש.אני "אכלתי אותה" בגדול איתו בהצלחה לך.

תודה למרות שלא קיבלתי את המסר

מישהו שמע על עו"ד דאלי הדר? או המלצה אחרת בחולון? תודה.

jdpworld

New member
שיסע...

ים בינינו יכול להיות רעיון בכלל לא רע. אישית ניסיתי...רק דברים טובים.

למעלה