צריכה עזרה דחוף...

עדילאב

New member
צריכה עזרה דחוף...

חברה שלי חייבת להתגרש מבעלה, הוא אלים (כרגע רק מילולית) , הבחורה איבדה את כל שמחת החיים שלה והיא ממש אומללה ורוצה להתגרש. אבל מה אין לה כסף לעו"ד ולהתחלה חדשה.. מישהו יכול להגיד לי אם הוא יודע לאן פונים לקבלת עזרה ועו"ד בעליות נמוכות. אודה לכם על עזרתכם תודה

jane34

New member
חברה שלך רוצה להתגרש??

אמרת הכי נכון שאפשר חייבת להתגרש!!!!!!!!!! את בטוחה שהיא יכולה מבחינה רגשית?היא באמת רוצה?אולי את חושבת שהיא חייבת(ואני איתך גם אני חושבת)אבל אם זה לא יבוא ממנה ייתכן ואת תתאכזבי-מציעה לך כרגע לא להמליץ לה על עורכי דין וכאלה אלא אם היא תבקש.(אולי סיוע של עורכי הדין ממומן עי המדינה - חינם אין כסף -לפחות בזמני....) חושבת שעזרתך תהיה גדולה ומבורכת אם רק תשמשי לעת עתה כמו כל חברה אוזן קשת וכתף תומכת......רואה שציינת שהיא אומללה ורוצה להתגרש האם באמת כך הדבר?אני די סקפטית כי מי שבאמת רוצה לא מחכה לתשובות ולא שואלת שאלות היא נחושה בדעתה לצאת מהגיהנום ויהי מה(לא ממש חושבים על רכוש עלות כספית וכו) שיהיה לכן בהצלחה.....

עדילאב

New member
לעולם לא הייתי דוחפת מישהו להתגרש

גם אם חשבתי כך, הבחורה מתה להתגרש, שונאת את בעלה, לא מסוגלת לקיים איתו יחיסי מין, או יחיסים אחרים, הוא צועק מקלל ובוטה בהתנהגותו היא מאדם שמח הפכה לאדם סגור ומסכן היא נוראה מפחדת כי אין לה שום גב כלכלי אני רוצה לעזור ולעולם לא אומר למישהו לעשות צעד כזה כי אני חושבת ככה. ניסיתי עשרות פעמים לעזור להם אבל האמת אם היה בעלי היה מזמן כבר עף מהבית היא חייה חיים של שפל נפשי מילולי והשפלה יום יומית ולכן היא לא צריכה היא חייבת לברוח מהמערכת הזאת ואני עוזרת לה בכל שאפשר.

jane34

New member
לזה בדיוק התכוונתי

כשאני קמתי ועזבתי בגלל בעיות דומות(שלא נמשכו הרבה זמן)עזבתי מעכשיו לעכשיו. ידעתי שאין מנוס מלברוח לא היה לי לאן ולא ידעתי איך אכלכל את בני ואיך אשרוד ידעתי דבר אחד: הבן שלי לא יגדל בבית כזה!!!!!!!!!! בכל מקרה, כמו ששרלי הציעה 144 טלפון לסיוע המשפטי וכמה שיותר מהר.... ושוב בהצלחה תעדכני אותנו......

shelly1111

New member
מיזדהה עם הכאב לצערי..

אוי, מדהים כמה לכולנו יש בעיות דומות.. כשזה רורה וזה קורה לי עכשיו, זה נראה כמו סוף העולם, בעיקר כשכולם מיסביבי זוגות ומשפחות, אני עדיין לא מכירה חד הוריות וממש הייתי רוצה להכיר כי אין כמו מישהי המזדהה שעברה תהליך דומה.. יש לי ילד בן שנתיים ובעלי ביכלל לא בארץ, הוא בקושי רואה אותו וממש כואב הלב עליו הוא כל הזמן שואל אותי איפה אבא שלי... נורא.. בן כמה הילד שלך??

שתפנה לשירותיים החברתיים (רווחה)

במקום מגוריה, הם יעזרו לה גם להגיש את הבקשה לסיוע וגם בתהליך עצמו בכל קושי, בין אם זה קושי כלכלי, במגורים, להכניס את הילדים למסגרות, אפילו במזון אם יהיה צורך, גם בייעוץ ותמיכה. בהצלחה

כואב לשמוע ולכן הנה הפרטים

בדקתי בשבילה סיוע משפטי מחוז ת"א רח' הנרייטה סולד 4 קרוב לארלוזורב 03-6932777 פתוח בימים א'- ה' 8:00-12:30 מענה טלפוני שתתקשר ותבדוק שם ידריכו אותה מה לעשות

למעלה