צריכה עזרה דחוף!!!

צריכה עזרה דחוף!!!

היי חבר'ה , אני רוצה לארגן לבעלי ארוחת ערב ליום ההולדת , אבל במקום כזה שמסדרים לנו אווירה ( או על החוף , או בין העצים) ודואגים לכל הסידורים. מישהו מכיר משהו כזה ? תודה

meravbr

New member
איזה סידורים למשל?

את רוצה ארוחה רק לזוג או לקבוצה?

meravbr

New member
איזה סידורים?

ארוחה - כל מסעדה מסדרת... אפשר במנטה ריי על החוף למשל, אפשר במטבח של רמה בנטף עם נוף להרי ירושלים, תלוי מה אתם אוהבים

כל מסעדה?

כל אחד יכול לארגן לי משהו שאני ירצה או שזה משהו קבוע שלהם? אני לא רוצה שזה יהיה בחצר של המסעדה , אני רוצה שזה ממש יאורגן בנפרד!!

meravbr

New member
לא ממש ציינת את עניין האירגון בנפרד

בהודעותיך...

פומפיה

New member
בבית גוברין - מתאים לכם?

משהו במרכז....

באיזור תל אביב או הרצליה... רק לשנינו שלא יהיה שם אף אחת חוץ מאיתנו ומהשף!! ראיתי את זה פעם איפשהו אני רק לא זוכרת איפה?? נסו לעזור לי בבקשה!!!

גסטרו

New member
בקצור את מחפשת שף שעורך ארוחה

הכי טוב- בעתון "על השולחן" עמודים אחרונים יש המון פרסומות של שפים שעורכים ארוחות פרטיות - קני את הגליון האחרון וערכי סקר קצר. מחיר ארוחה כזו סביב 1000 שח ככל הידוע לי.

שושית231

New member
יש המון כאלה

תוכלי למצוא בROL עמוד מיוחד שעוסק בשפים פרטיים/מסעדות שיוצאות החוצה כולל אוירה. אני אישית ניסיתי משם שפית שמארגנת אוירה שזו לילוש מלילוש אבל די ויתרתי כבר בטלפון כי היא ביקשה סכום לא מבוטל של 5000 ש"ח לזוג אבל זה כלל ה-כ-ל. בכלל בתחום השפים שנותנים שירותים בטבע יש מבחר די עצום (די טרנדי עכשיו). כבר ציינתי פה את עידו רוטמן שנכחתי בארוחה שלו ושמעתי גם שמסעדת פויקה ממש נותנת אפשרות להוציא למיני אירוע אחד מהטבחים שלה או משהו כזה שמבשל בטבע עם פויקה! אני בטוחה שהאוכל יהיה יותר חוויתי מהמסעדה עצמה. שווה לברר לגבי זה.

שושית231

New member
כן די מרתיע

לתגובתה, זה מה הסכום ששוה לה לצאת בשבילו מהמסעדה.. זה כלל אגב ב'הכל' גם תדרוך סנפלינג (היא גם מדריכת סנפלינג) אז זה באמת יכל להיות משהו אקסטרא אורדינר.. חבל שגם המינוס שלי אח"כ היה מגיע למצב של אקסטרא אורדינר...

שושית231

New member
../images/Emo9.gif ה-כ-ל

ו5,000 כפי שפירטתי קודם, כלל גם שיעור סנפלינג פרטי וארוחה במדבר שבגלל זה הגענו אליה דרך כתבה שקראנו על הנושא..

שושית231

New member
אכן

אידיוט או לא, מי שיכול להרשות לעצמו בהחלט מרויח ארוחה מיוחדת... אם מצבי הפיננסי לא עגום עגום כפי שהוא בוודאי הייתי הולכת על העסקה.. ארוחה רומטית במדבר שמבושלת ע"י שף לפי סגנון האוכל האהוב (למרות שהיא מתמחה באיטלקי בעיקר), סנפלינג עם מדריכה מוסמכת שיכול רק לעשות טוב לקשר ולגוון קצת בחיים.. מה רע? (חוץ מהמחיר...)

למעלה