צריכה עזרה דחוף!!!

oshiii

New member
צריכה עזרה דחוף!!!

דומינו ברח! דומינו הוא הבירית שלי.. מה שמוזר זה שהוא נמצא בכלוב מרווח מאודדד לגודלו (אחרי הכל..בירית..:) ) והוא כבר שנה אצלי ועבר בדיקה מקיפה שהוא לא יכול לברוח משום חלק בכלוב! אחרי שנה הוא איכשהו ברח! אין לי מושג מה לעשות.. הלכתי אחרי צעקות דיירי הבית למטבח.. ומצאתי אותו! מתרווח לו מתחת לכיור... פתחתי ת'ארון וניסיתי לתפוס אותו והוא התחמק ממני ונכנס לחור קטנטנטנן ומאז הוא לא יוצא משם או שאיכשהו מהחור הוא עבר לארון אחר.. למישהו פה יש רעיון? אם הוא לא יאכל דג תוך כמה זמן הוא ימות!): אוף אני לא מאמינה שהוא ברח אחרי שנה!!!): פליז? מישהו? מישהי? עזרה?): ידוע לכם שיטות לתפיסת נחש? ממש מפחיד אותי גם שהחתול או הכלבים יאכלו אותו):

salingre

New member
תירגע

הוא לא ימות כל כך מהר... הלילה הוא יצא שים לו קערת דגים מול החור ותחכה שיצא... זה יכול לכחת לא מאת זמן אבל זה יקרה...

oshiii

New member
פרט לזה שאני בת..:)

אני יודעת שהוא לא ימות תוך יום, אלא אם אחת חיות הג'ונגל פה תאכל אותו.. (חתול, כלבים..) הבעיה היחידה היא שחיכיתי עד 3 ואז עלו לי העצבים והעייפות והפנס נכבה!): שהוא יזוז או יצא לכיוון הארון מהחור הזה ואזז הלכתי לישון ועכשיו קמתי וכעת הוא יכול להיות בכל מקום! אז איפה אני אמורה לשים עכשיו את הדג? אני יודעת שדומינו אוכל לפי תזוזת הדג, אבל אם הוא במקום אחר הוא לא ירגיש אותה בכלל): האם יש סיכוי שלמקרה שהוא ברח (קומת קרקע) הוא יוכל לאכול דברים אחרים למעט דגים???

למעלה