צריכה עזרה דחוף

ברוריהה

New member
צריכה עזרה דחוף

הצליחו איכשהו לשכנע אותי להשתתף בתחרות עוגות בבסיס מחר ... איפה באיזור השרון אפשר לקנות בצק סוכר ? איך עובדים עם זה ? אפשר גם לפסל ? או רק לצייר ?

דלית 3

New member
בצק סוכר בכ"ס - בפרידלנד

עוד עזרה את יכולה לקבל ממני - תתקשרי או תשלחי מסר. יש לי גם צבעי ג'ל וקצת שבלונות וחותכנים ואשמח לעזור. אפשר אצלי - דנה תשמור על הבנות. ד"ש ליפהפיה שלך

דלית 3

New member
24:95 לקילו או 72 ל-4 ק"ג של המרשלג

זה שקל יותר ממר' קייק כך שרק עבור זה אין מה לנסוע לנתניה. את ה-4 ק"ג הם לא מחזיקים בסטוק אלא אחד כל פעם אז כדאי להתקשר לוודא שיש. לי אמרו שהם מקבלים סחורה בימי שלישי אז אפשר לתכנן מראש ולהזמין. אני קונה שם גם שוקולד מריר של דרוסט או במשקל. זה לא ממש עבור אפיה אבל בשבילי זה מספיק טוב. נדמה לי 6.5 ש"ח ל-100 גרם. מצרפת תמונה של העוגה השניה שעשיתי בחיי הקישוט הקצרצרים שלי. הבצק היה מיובש מעודף קורנפלור ולכן לא חלק אבל רציתי שתראו את הבובה שעשתה הבת שלי (11 וחצי) כדי לכסות על החור שנוצר.

וואהו בת 11 וחצי, איזה יופי כל

הכבוד לשתיכן
. ותודה על המידע, יש להם עוד חומרים שקשורים לבצק סוכר?

דלית 3

New member
../images/Emo10.gifלא. לצערי. אני מחפשת חנות בסביבה

אבל אין. אמרו לי לחפש בבתי מרקחת וחברה שעובדת הרבה עם מרציפן אמרה שהיא קונה מבית מרקחת "כנרת" (ליד השוק) צבעים איכותיים אבל זה לא ג'ל. שאלתי גם ב"אקוורל" (חומרים לעבודות יד) אבל אין להם והם לא מעוניינים להיכנס לנישה הזאת. זה לא כ"כ נורא כי כל שאר הדברים קונים "פעם ב..." אז לפחות הבצק זמין. 1ק"ג יש להם כמעט תמיד. תודה על המחמאה. היא עושה דברים מדהימים מפלסטלינה אז נתתי לה לנסות.

באזור השרון יש את מר קייק בנתניה

אפשר גם לפסל עם הבצק ואפשר גם לצייר עליו, ממליצה לך אם עדיין לא התנסית עם החומר להתחיל בשלב של הציור.

רותי ע

New member
הצעה לטל

אולי כדאי לעשות מאמר עם רשימת חנויות מומלצות לפי אזורים? אני בטוחה שהשאלה הזו של איפה לקנות תחזור הרבה בפורום

ברוריהה

New member
זהו ! יש תוצאה !

המון תודה לדלית על העזרה, ההסברים, ההנחיה ונידוב המטבח ... ותודה לבנות המקסימות שלה שבידרו את לוטן במשך ערב ארוך מאוד עד שהגענו לתוצאה הסופית.... אני ממש גאה בעצמי ... ומאוהבת בשיטה !

דלית 3

New member
../images/Emo127.gifבהצלחה מחר בתחרות

ויש לך סיבה טובה להיות גאה בעצמך - הרי עשית כל לבד. רק אחרי שהלכתן נזכרתי שאפילו באוזני ההמן שעשיתי לא כובדתן. תצטרכו לבוא שוב
.

ברוריהה

New member
בסופו של דבר זכיתי במקום שני

בשתי הקטגוריות (אסטטיקה וטעם). בטעם זכתה עוגה מדהימה ! באסטטיקה זכתה עוגה בצורת סמל היחידה ... ברגע שיהיה, אני אשים תמונה של העוגה הזוכה ... אבל הכיף הכי גדול זה שאנשים כל הזמן עוצרים אותי לתת מחמאות על העוגה ועל לוטן שהיתה איתי באותו יום בבסיס ...

למעלה