צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

אני מאוד מקווה שהגעתי למקום הנכון,הבעיה היא כזו:- ביום שישי האחרון הגיע הדוואר אלינו הביתה שנחתום על דואר רשום,בעלי היה בבית וחתם. פתח את המעטפה והיה בשוק, היה שם צ'ק של מקום העבודה הקודם של בעלי על סה"כ 800 ש"ח שהתאריך שלו הוא 03/2003 ולא זו לא טעות, הבנק החזיר לי צ'ק מלפני שנה וחצי. בעלי הלך היום למעסיקו הקודם ודרש את הכסף, הוא אמר לו שאין על מה לדבר כי הצ'ק הוא משנת 2002. מה אני אמורה לעשות עכשיו, אני רוצה מחר לגשת לבנק לברר איך אחרי שנה וחצי הם טרחו להחזיר את הציק, מי אמור לשלם לנו את הסכום הזה עכשיו? האם יש צורך לערב עורך דין שיטפל בכל זה ושאנחנו לא ניכנס לזה? חייבת תשובות דחופות כדי לדעת מה לעשות מחר

מוזר

גלי שלום, נסי להבין מהבנק מה בדיוק קרה שכן הפרטים שמסרת אינם ברורים. לא נראה לי שקיימת אפשרות להחזיר שיק לאחר למעלה משנה. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

ראשית, תודה על תשובתך

גם לנו מאוד לא ברור איך צ'ק חוזר אחרי שנה וחצי. אני אתן לך קצתיותר פרטים:- אנחנו הפקדנו את הצק באחד מסניפי הבנק ( שאת שמו אני לא אגיד בשלב זה)לא בסניף שלנו. בספח שמצורף לצ'ק שחזר כתוב "חתימת המושך אינה בסדר" ( אין לי מושג למה הכוונה ) הצ'ק מתאריך 10/03/2002 על סה"כ 868 ש"ח,מאחורי הצק יש חתימה שלנו. כמובן שניגש לבנק לברר את העניין, אבל השאלה שלי היא מי צריך לעמוד מאחורי הטעות הזו ולשלם את סכום הצק+ריבית. ושוב , תודה מראש

חתימת המושך...

לא בסדר - הכוונה, כנראה, שהחתימה של המושך על השיק אינה מתאימה לדוגמת החתימה שבסניף הבנק של המושך. יתכן שאם מדובר בחברה הרי שחסרה חותמת או שנדרשות שתי חתימות וקיימת רק חתימה אחת. נסי לקבל פרטים מהבנק. בברכה אילן גודלנברג, עו"ד

הבטחתי לעדכן...

אז בעלי קיבלת צ'ק חדש מבעל החברה שממנה חזר הצ'ק לפני שנה וחצי. במקביל בעלי היה בבנק , דיבר עם מנהל הסניף ודרש הסבר איך דבר כזה קורה. כמובן שמנהל הסניף אמר שהדבר לא הגיוני, ולא ייתכן שלא הודיעו לנו כמובן שבעלי התעצבן מאוד שהריהוא עובד קשה מאוד וכל שקל חשוב ובמידה והיו מודיעים לנו על צ'ק של 860 ש"ח שחזר היינו מגיעים מיד להסדיר את הנושא. מנהל הבנק הבטיח שהוא יבודק. היום בעלי דיבר איתו שוב ( עם מנהל ) וזה אמר לו להגיע לבנק לקחת צ'ק זיכוי על אותו הסכום - בעלי דאג לידע אותו שכבר קיבלנו צ'ק חדש מבעל החברה ובכל זאת המנהל אמר שנבוא לקחת צ'ק

למעלה