צריכה עזרה דחוף!!!

suzi57

New member
צריכה עזרה דחוף!!!

אנשים אני צריכה עזרה דחוף אני כבר לא יודעת מה לעשות??? אני לא יודעת מאיפה להתחיל, יש כל כך הרבה.. אז מה שמפריע לי זה שהחבר שלי עוזי נראה לי שהוא הולך עם אחרות ואני לא יודעת מה לעשות אלוהים הוא החיים שלי!! לא יודעת כמה טוב ככה לספר באינטרנט אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא ישנה כבר כמה לילות כל הזמן בוכה, נמאס לי מכולם אפילו החברות שלי הפנו לי עורף ואמא שלי עם התסביכים שלה מציקה לי כל היום אני לא יכולה כל היום רק בוכה ומחכה שיתקשר והכל התחיל אחרי שהוא אמר שהוא הולך למסיבה של ז'קי בן דודו והוא רק לקח איתו כמה חברות של ז'קי כדי לשמח אותו ביומולדת אני לא יודעת אולי זה סתם והוא לא יכול והוא עסוק מישהו יודע על מיסטקנית שמכינה שיקויים של החזרת אהבות? אני אנסה הכל!!! אוף אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי!! כל היום בוכה

loquado

New member
סוזי ! פססססט פססססססט,- בואיסניה

את ממס לא בסדר. מצד אחד יס לך את עוזי -ואתם נסמעים מתאימים -יעני מתחרזים בסבבעה ומצד סני את בקטע עם יהודה...(למה ככה חתמת -סה איך אני יודעת) אז להגיד לך ת'אמת -עוזי סודק 100 עחוז. למה מצד אחד את בוכה מצד אחר את עוסשה עאוונטות ליהודה. עכשיו רק סתדעי שגם ז'אקי לא ילד תמים, והוא הכניס את אורנה להריון למה היא עלתה איתו טרמפ בלי לדעת שזה הוא, והוא כל כך כעס עליה אז רצה להתנקם בדוד מאיר שיהיו יותר קרובי מספחה. אז למה מה את בוכה ? כל היום צוכה ובוחקת -תצ'חליטי כבר !!! איזה סוסי זו... -סכחתי. אם את רוצה קורא בקלפים משו משו אני מכיר מיסו שפותח- כל פתיחה 100 עחוז אורגינל,מליון עחוס. אין אסלו טעויות. הכל אמת ! אבל מה- זה, לא לוקח כסף. וגם מתלבס ככה, קסת מוזר אנא עארף כל אחד עם הג'אננה שלו. זה לוקח ת'נסמות סלנו סמה בקצה של הבסוף בסוף של החיים. ואז הוא בא עלינו (-מה מי ?!- ההוא עם הגלימה והמסלג הזה נו- קילסון) ומראה באורגינל איך נראו החיים סלך -עם או בלי עוזי. -וואלה סוסי. כדאי שתמהרי למה עוד סנה ססנתיים -סבעים סנה את אצלו. סוסי נו -פחחחח, למה את מחכה ?! וואלק הכפכפים שלך מזה רועשות על הבלטות . -לאן את רסה ? חכי. ססססססססווווווווסססססססססססיי

Swicca

New member
תראי שמעת על ....

... פשוט ללכת ולשאול את עוזי ... ! מה כל כך קשה עדיף לבכות כל היום לאבד חברות ... אני בטוח שלא ... ומי לעזאזל רשם את ההודעה המטומטמת שמעל שלי ... בעעעעע.... הטמטום חוגג אני לא חשבתי שאחיה לראות הודעה כל כך מעצבנת אבל בטירוףףףף... ובקשר לקריאה בקלפים והכנת שיקויים וכ'ו את יכולה ללמוד לעשות את זה לבד ולא להיות בטוח עם זה ששילמת לו עכשיו 200 שקל על שיקוי סתם מזג וודקה לתוך כוס ונתן לך או שזה באמת , זה לא נחמד או למשל עם הקוראת בקלפים ששותה קפה ממציאה הכל ברגע זה או שהיא ממש מתעמצת לעזור לך בבעיה ... על תקחי את הסיכון ... וחוץ מזה אני ממליץ פשוט ללכת ולשאול מה כבר יקרה או שתגלי שהוא משקר לך (כי מן הסתם הוא יגיד בטח לא אלא עם כן הוא רוצה להפרד ממך) או שהוא לא והוא מספר את האמת ותפסיקי לבכות ותיהי שמחה שהוא רק שלך ! מה הבעיה.... !?

לוקוואדו, אני מזועזעת מהתגובה שלך

בחורה זקוקה לעזרה, אז זה היחס, שהיא מקבלת? יש לך מעלות נפלאות, לוקוואדו, אבל היחס הזה הוא מגרעה גדולה! מרגישה מאוכזבת!

הזהב הלבן היי- אפשר להרגע זו היתה.

בסך הכל תשובה שמטרתה היתה לשעשע ולהצחיק. הבחורה דברה על מצב נפשי קשה בו היא כל הזמן בוכה לוקוואדו בסך הכל רצה לשעשע אותה ובחר בדרך זו בגלל או בזכות החתימה של סוזי. לא צריך לקחת את התשובה כל כך כבד. בסך הכל בדיחה על מנת להעלות חיוך ושמחה על השפתיים. הרי אומרים שבמקום שאין שימחה לא מצויה השכינה.

loquado

New member
סוזי - סה באמת לא בצדר !

למה ככה את מפרסמת הודעות וחותמת בשם של מיסהו אחר בפורומים ? סה ממס חוספה ! תסתכלי מה עשית בפורום תיאולוגיה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=617&msgid=18449898 צֳ, צ, צ ממס לא מנומס. :)

loquado

New member
זהב לבן

התנצלות אני מבקש להעביר בשלושה העתקים חתומים ע"י נוטריון הצדק הפורומי הכלל פלנטרי מלווים במסע הסברה ברדיו בטלוויזיה ובאינטרנט... -ועדיין כל זה, לא יכסה על הנזקים העצומים שנגרמו לי,ואני קורא לך לשקול להעניק לי חתיכה נכבדה ממך . יותר עדיף . :)

Swicca

New member
לוקוואדו .... אישית ....

... מאז שנכנסתי לפורום הזה אתה נהייתה יותר ויותר מוזר ... אתה מרגיש בסדר ? קרה משהו שגורם לך להרגיש מה שלא הולך לך בראש כרגע... עכשיו ברצינות למה הודעות שלך קצת מציקות בעין .... ממש מציק לקרוא אותן !?

loquado

New member
היי שימי

אני עובר כרגע מטאמורפוזה . כשהעין השישית צומחת לך על הגב תמיד קורים בנוסף דברים מוזרים ... חכה שבוע כשהזנב יסיים את צמיחתו. רק אז אני מפסיק למלמל ג'יבריש ,הרעידות נפסקות ואני נרגע .

Swicca

New member
עם תפסיק להשתמש באות ס' במקום ....

... ש' אז אני כבר ארגיש יותר טוב! :p

loquado

New member
שתרגיש טוב ואיחולי החלמה מהירה

יס לי במקרה בתיק כדור מוקשיפן רוסה לנסות ?! זה עוסר לאללה נגד יובש באיבר הסחוק והבדיח. :)) אם אתה מעוניין להמשיך אתה מוזמן לתיבה הפרטית. להערכתי זה לא עניין סיבורי כל כך. אדיוס.

סוזי../images/Emo9.gif ברוך בואך אל הפורום../images/Emo24.gif

קודם כל תרגעי... נשמי עמוק נשפי החוצה. את כל כך צעירה, החיים עוד לפנייך... תגידי את בטוחה במה שאת חושבת??? אני לא יש לי הרגשה שאת המצאת לך איזה ספור על והתחלת להאמין בו. את יודעת למחשבות שלנו יש המון כח ואם אנו חושבים ככה זה יוצא. אז תנסי להחליף סרט: תחשבי על כמה עוזי נאמן לך ומאושר איתך טוב. תחזרי על המשפט: "עוזי אוהב אותי ונאמן לי"... תחזרי על המשפט 40 פעם ביום וחכי לתוצאה. הדליקי נר, שימי לך מוסיקה שאת אוהבת שתעשה אותך שמחה. לכי קצת החוצה, חפשי את חוף הים הכי קרוב. תנסי להכנס למים. ספרי לי מה קרה אחרי שבצעת את סדרת הפעולות שנתתי לך. בהצלחה

ברוך בואך, סוזי ../images/Emo140.gif

קודם כל, תשכחי מהשיקוי או הקסם. אהבה היא דבר, שיש להשקיע בו בכל יום. לוקוואדו אמר את הדברים בצורה בוטה ומכוערת, ואני ממש מצטערת אם נפגעת, אבל יש צדק. את רוצה, שעוזי יכבד אותך? - תכבדי אותו, החתימה שלך עם ציון הדברים לגבי יהודה לוי פשוט מצמררת, ואם את רוצה את עוזי, תני לו להיות בטוח באהבה שלך אליו והפרדי מכל מה, שקשור ליהודה לוי, שהוא בעצמו היום החבר של אפרת בוימולד. תשאירי את יהודה לאפרת, תפרדי מכל הפוסטרים והרעיונות האלה, ותתחילי להשקיע יותר בעוזי. תשארי בינינו, נשמח להראות לך את הדרך.

EarthWind

New member
תגובתי ../images/Emo2.gif

אם הוא לא מעוניין בך והולך עם אחרות - אין מה לעשות אהבה לא מחזירים תוך כדי שיקויים. זה רק רע! תשכחי ממנו הוא לא שווה שתרוצי אחריו בכלל הוא יצור בוגדני ורע - תתרחקי ממנו אם את רוצה שיהיה לך טוב

למעלה