צריכה עזרה דחוף

דנצ1

New member
צריכה עזרה דחוף

קיבלתי את הספר ברגע האחרון,שאמורים להיות בו מתכונים מהירים להכנה אבל הם לא ממש כאלו.אז אני צריכה ללכת עכשיו להחליף כי אין לי חשבונית ,וחשבתי על "בישול למתחילים" ו"בישול בצ´יק צ´ק",האם מישהי מכירה,ממליצה? שם המתכונים פשוטים וקלים יותר?

נופר30

New member
לא מכירה

אבל יש אם אני לא טועה איזה ספר של שתי בנות על ארוחות בחמש דקות ויש גם בני סיידא ברגע האחרון

ברגע האחרון

גם אני קבלתי את הספר הזה, לא משהו אבל לפני שאת מחליפה יש שם מתכון של עוגיות טחינה כן טחינה אבל הם יוצאות משהו ולא כל כך קשות להכנה רק מעצבן לעשות את העיגולים הקטנים. אורלי

POOH*

New member
לנו יש:

את ´בישול לתואר ראשון´... שקיבלתי אמנם כשהתחלתי ללמוד לתואר - אבל גם היום אנחנו מוציאים ממנו מתכונים. ושי בו המון מתכונים בהרבה סגנונות מאד פשוטים להכנה. וגם את ´פשוט טעים´ שיש מתכונים פשוטים אבל גם מסובכים יותר. POOH

דנצ1

New member
אוי,אורלי את צודקת .עוגיות טחינה

באמת היה זה המתכון הקל היחיד ושכחתי להעתיק,את יכולה לשלוח לי?

אין בעיה

אני אשלח מהבית - כרגע אני בעבודה, ובנוסף אפרסם אותו כאן שעוד יוכלו להנות ממנו. סוף שבוע מקסים אורלי

מתכון לעוגיות טחינה

מתכון לעוגיות טחינה 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפייה 1 כוס טחינה גולמית (לא מתובלת) 1 כוס סוכר 200 גר´ חמאה רכה 40 חצאי שקדים מולבנים מחמים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס). מערבבים בקערה את כל המרכיבים ולשים לבצק אחיד. מחלקים ל- 40 כדורים שווים. אני עושה גליל ארוך ופורסת לפרוסות ע"י סכין. מניחים את הכדורים בתבנית עם מרווח של 5 ס"מ ביניהם. משטחים מעט כל כדור, ונועצים בו שקד. אופים 15 דק´ רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. תהנו אורלי

למעלה