צריכה עזרה דחוף.

סתיו144

New member
צריכה עזרה דחוף.

שלום לכולם,קוראים לי סתיו אני תלמידה בכיתה י"ב אני עושה בגרות בתקשורת בנושא חזרה בשאלה,[אני עצמי באה מרקע מסורתי ],אני אשמח אם תעזרו לי למצוא מישהו או מישהי שחזר\ה בשאלה וסבל\ה מנידוי חברתי או משפחתי בעקבות החזרה בשאלה..
אני מאוד אודה לכם על זה,זה יעזור לי המון..אשמח אם תצרו איתי קשר באימייל שלי שהוא - [email protected]
תודה רבה ושיהיה המשך יום מצויין.

תגידו לי מה קורה פה?

מילא "סטודנטית לתואר שני" שמגיעות לכאן כל שני וחמישי.
אבל ילדה בבית ספר תיכון?
המורות שלך דורשות ממך לקושש אנשים באינטרנט כדי לקבל תעודת בגרות?
נשמע הזוי.

סתיו144

New member
תודה לכולם אבל..

חברים ,אני מאוד שמחה על התגובות אבל אני אשמח לקבל מידע יותר מפורט על הנושא שביקשתי ,זה ממש חשוב ..אני צריכה לראיין מישהו\י בטלפון להקלטה לבגרות שלי בנושא החזרה בשאלה .תודה רבה ויום טוב ! אגב- ההקלטה היא לא לשידור אלא לשימוש פנימי בלבד- זה ממש חשוב לי- בבקשה- תשימו את עצמכם בנעליים שלי ותבינו...

בבקשה, אבל

כל שני וחמישי יש פניות שכאלה מבוגרי תואר ראשון / תאר שני /ועכשיו גם לצורך בגרויות.
אני השתתפתי בשנתיים האחרונות בלפחות 2 "מחקרים" כאלה. ובטח כל אחד מאתנו כאן בצורה כזו או אחרת שוחח עם אדם זר לחלוטין על חייו הפרטיים לצורך מחקר/כתבה/סקרנות/צהובון שכונתי.

תשימי את עצמך בנעליים שלנו ואולי תביני.

babylon_a1

New member
הפניות לסרטים לא טוב ?

בעיקרון אם תחפרי בפורום יש פה מספיק מידע

אם הייתי במקומך

הייתי שוקל לעשות עבודה על דמות היסטורית - שפינוזה, למשל. אפשר למצוא עליו חומר בכל ספריה אקדמית בקלות, ויש המון מה לכתוב. (הוא בהחלט סבל מנידוי משפחתי, ואפילו מכל הקהילה שלו.)

למעלה