צריכה עזרה דחוף

Rינה

New member
צריכה עזרה דחוף

היי לכולם יש לי בעיה אני בת 50 ואמא ל4 בנות לבפני כמה שבועות גיליתי שבעלי בוגד בי. לקחתי את הבגידה נורא קשה ואני ממש מתמוטת אני לא יודעת מה אני צריכנה לעשות בעלי במשפחה מתנהג נורא קשה ואפילו אלים הוא מתנהג נחמד רק למי שרחוק לו לחברים ושכנים ואני לא יודעת מה אני יעשה

גרא.

New member
רינה,נשמי שלוש נשימות איטיות,כשאת

ממלאת את ריאותייך בקצב של אחד עד עשר,השאירי מס´ שניות את האוויר בראותייך ונשפי אותו החוצה לאט בקצב של איד עד עשר.חזרי על הפעולה שלוש פעמים,,ומיד תחושי בהקלה..לפני כל תגובה המתרוצצת במוחך,את חייבת פשוט להרגע,לחשוב,ולפעול בשיקול דעת ובקור רוח..רגשותייך כה סוערים,ואני מבין ומסוגל להזדהות עימן..קשה,קשה להיות נבגדת,אבל קשה שבעתיים לחיות שנים,שנים? עם בעל המתנהג נורא קשה,וכדברייך,אלים..ולכן לפני כל תגובה אפשרית וצודקת שלך לבגידה שלו בך,את חייבת לפעול כדי להפסיק את האלימות שלו,העלולה להדרדר עוד יותר,אם וכאשר תנסי להתמודד עימו עקב הבגידה.לכן בקשתי היא כי תצרי קשר עם אחת מהכתובות הבאות,של מרכזי טיפול באלימות: *קו חרום למניעת אלימות במשפחה של משרד העבודה והרווחה 0000-22-800-1 *ויצו,קו לנשים מוכות 04-39-39-800-1 *נעמ"ת -בעיות אלימות במשפחה 649269 03 ,5610608 02 ,8513078 04 אם את זקוקה לדבר עם מישהוא על מצוקתך הרגשית,אנא פני לער"ן טל´ 1201 אם את מסוגלת,חשוב שתספרי עוד מעט על מה שקרה,קורה עימך..האם בעלך היה אלים כלפייך גם קודם לגילוי בגידותיו? איך את מתמודדת עימו,עם תביעותיו..ואת יכולה להוסיף כל מה שנראה לך חשוב..

Rינה

New member
הצעתי לבעלי שאני יעזוב את הבית הוא

השיב בקור רוח אם זה לך יעשה טוב בבקשה.

גרא.

New member
רינה,לדעתי,זה הדבר האחרון שאת

יכולה לעזוב.הוא האלים,הבוגדני,חייב לשלם את המחיר,וודא שלא את.אם את יכולה להוכיח אלימות,את יכולה לבקש דרך בית המשפט צו הרחקה מהבית לבעלך לתקופה כזו או אחרת.אבל שאת תעזבי?? את עלולה די מהר לפגוש תביעה לגט ממנו בגלל שנטשת את הבית..איני יודע אם פנית לכתובות שהצעתי לך, כי תגובתך אינה העצה השכיחה שמקבלים שם..ולכן,שוב,פני לאותם אירגונים שנוצרו בדיוק לשם כך,ואל תנסי להלחם לבד,את זקוקה לתמיכה,לעזרה,לאהדה, וכמובן גם לגיבוי משפטי ראשוני לגבי זכויותייך.ולכן השארי בביתך,והמשיכי לפעול ממנו לשינוי המצב.חשבי על כך.

עילית33

New member
רינה

יש סיבה שבגללה העלית את אותה ביעה בפורום אחר , אולם הצגת אותה כאילו מדובר באימך ואביך? אז אצל מי הבעיה- הזוגיות שלך או של הורייך??

למעלה