צריכה עזרה דחוף.. מישהו יודע איפה יש שיעורי מחול מודרני באזור המרכז או השרון? תודה רבה על העזרה :]]
ד דידה4 New member 30/9/08 #1 צריכה עזרה דחוף.. מישהו יודע איפה יש שיעורי מחול מודרני באזור המרכז או השרון? תודה רבה על העזרה :]]
ד דידה4 New member 2/10/08 #3 אני יודעת.. אבל אני רוצה לקחת שיעור מודרני בודד או שניים וזאת בעיה כי לא כל המקומות נותנים לקחת רק שיעור בודד.. אז רציתי לדעת אם יש פה בנות שמכירות כאלה מקומות טובים ורציניים שיש בהם מודרני
אני יודעת.. אבל אני רוצה לקחת שיעור מודרני בודד או שניים וזאת בעיה כי לא כל המקומות נותנים לקחת רק שיעור בודד.. אז רציתי לדעת אם יש פה בנות שמכירות כאלה מקומות טובים ורציניים שיש בהם מודרני
ל ליאור140 New member 3/10/08 #4 יש בדאנסיטי יום שני 21:00-22:30 שיעור מודרני עם מורה בשם תומר ושם אפשר לקחת שיעורים בודדים
ב בלרינה10 New member 3/10/08 #5 שיעור מודרני בסטודיו לייף הוד השרון הי, יש שיעור מודרני שאפשר לקחת כשיעור בודד בסטודיו לייף הוד השרון. נדמה לי שזה ביום רביעי. אני אצרף לך כתובת אינטרנט שלהם.
שיעור מודרני בסטודיו לייף הוד השרון הי, יש שיעור מודרני שאפשר לקחת כשיעור בודד בסטודיו לייף הוד השרון. נדמה לי שזה ביום רביעי. אני אצרף לך כתובת אינטרנט שלהם.