צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף

אז בקצרה אספר בעבר פרצו לי למחשב ולבית וגם הרסו לי תארד דיסק. נכון להיום אני יודעת שפורצים לי למחשב כי דברים נעלמים לי כל הזמן. אצין שאני מפרמטת תמחשב כל פעם על ידי כניסה לריקוורי של המחשב וזה עושה זאת בעצמו. שאלתי כזאת האם דרך כרטיס רשת יכולים להתחבר אלי ממקום אחר לי אין ראוטר או משהו רק המחשב מחובר לקו הטלפון ולכטיס רשת מהמודם? האם אפשר דרך המסנגר לפרוץ למחשב גם שהוא סגור? האם אפשר לפרוץ למחשב על ידי תוכנה שמותקנת במחשב ולמרות פירמוט או אנטי וירוס עדכני עדין שלא מוצאת את זה? מה אתם חושבים זה גובל בפלילים וזה מעצבן אותי האם אני יכולה לדבר עם נטויזין שהם יכולים לעזור בזה? אני יכולה לשאר מי זה עושה את זה אבל בודאות לנקוף באדם לא יכולה יש השארות מה אתם מציעים לעשות זה קורה כל הזמן....... גם שאני לא ליד המחשב אני שומעת את הדפדפנים זזים לבד שזה דבר לא הגיוני..... מה אתם מציעים אשמח לתשובה מכאלה שמבינים........ אצין שזה עסק וזה פוגע לי בדברים חשובים....... תודה

אם אין לך אנטי וירוס זה בעיתי

ודפדפנים מרעננים את עצמם מדי פעם לבד בחוסר פעילות ושהמחשב לא פועל אין אפשרות להיכנס אליו ואם את חושבת שזו תוכנה שלמרות פירמוט רגיל עדיין שמה תעשי פורמט FDISK אבל תחכי לתשובה נוספת למומחים פה בפורום

למעלה