צריכה עזרה דחוף

בחורה21

New member
צריכה עזרה דחוף

אני לומדת קורס בלאדינו באוניברסיטה, ונתנו לנו מטלה לכתוב בערך 10 משפטים על התוכניות שלנו לקיץ. מישהו יכול לעזור לי ולכתוב לי משהו?? נניח בסגנון של : שיש לי כל הקיץ בערך מבחנים (12) בגלל השביתה שהייתה, ובזמן שישאר לי אני אלך לים, אסע לחופשה , אבלה עם חברים ומשפחה... בבקשה מישהו יכול לעזור לי??? תודה

Sarika

New member
שלום בחורה

מכיוון שהמטלה שהוטלה עליך במסגרת לימודי הלאדינו נועדה לסייע לך לשנן את החומר, מן הראוי שתנסי לחבר את המשפטים בעצמך, להביאם לפורום כדי שנוכל לסייע לך במידת הצורך. בהצלחה.

בחורה21

New member
תודה על התגובה

אני לא מצפה שתעשו עבורי את המטלה, אלא לעזור לי ותת לי אעיונות בבניינת המשפטים...

בחורה21

New member
תודה SAMI

יש לי כמה משפטים: 1) בקיץ הזה יש לי 12 מבחנים ואני אצטרך ללמוד הרבה. 2) בגלל השביתה לא נותר כמעט כלום מהקיץ. 3) אך בזמן שנותר לי עד תחילת הלימודים , אני רוצה ללכת לים, לבלות עם המשפחה והחברים. 4) אני רוצה לקנות בגדים חדשים, ללכת למסיבות ולעשות חיים. 5) כמו כן, הייתי רוצה לנסוע לחופשה למספר ימים. 6) אם היה לי יותר זמן הייתי רוצה לעבוד ולהרוויח כסף לשנת הלימודים הקרובה. תודה (-:

SAMI RUSSO

New member
בחורה 21 ../images/Emo92.gif../images/Emo63.gif../images/Emo140.gif

1) בקיץ הזה יש לי 12 מבחנים ואני אצטרך ללמוד הרבה.------אן אסטה אנב'ראנו טנגו דוג'ה- (12) אגזמנס אי טנגו דה אמבזאר מה מונצ'ו . 2) בגלל השביתה לא נותר כמעט כלום מהקיץ.---------פור מודו דה לה גרב נו קאדו נאדה דה לה סזון דל אנב'ראנו . 3) אך בזמן שנותר לי עד תחילת הלימודים , אני רוצה ללכת לים, לבלות עם המשפחה והחברים.-------אמה אן אל טיימפו קה מה קהדו פין לה אמפסאדורה דה לאס לסיונס , יו קרו איר מה אלמאר , אי גוזאר קון מי פמייאה אי מיס אמיגוס . 4) אני רוצה לקנות בגדים חדשים, ללכת למסיבות ולעשות חיים.--------יו קרו קומפראר רופאס מואב'אס, אי איר מה אה פיאסטאס האזר ב'ידאס . 5) כמו כן, הייתי רוצה לנסוע לחופשה למספר ימים.-------- אן טונטס ,יו קרייאה איר מה אה ב'אקאנסה פור קואנטוס דיאס . 6) אם היה לי יותר זמן הייתי רוצה לעבוד ולהרוויח כסף לשנת הלימודים הקרובה.---------סי טניאה מאס טיימפו קרייאה לאב'וראר אי גאנאר פאראס פרה לאנייאדה דה לסיונס לה סרקה .

SAMI RUSSO

New member
העונג כולו שלי איז'יקה שמחתי לעזור לך

תמיד תוכלי לפנות אלינו בכייף שבוע טוב לך ובהצלחה

למעלה