זה אמנם מבהיל, אבלצריכה עזרה דחוף
כמובן סליחה מראש על התיאור היום בבוקר כשהכנסתי את הקרינון הוא יצא עם דם, לא טיפה אלא כולו מכוסה דם. בבדיקת דם שעשינו בבוקר הבטא היתה 164 (קצת יותר מהכפילה את עצמה) מה קורה פה ????????????????
זה אמנם מבהיל, אבל
לא בהכרח. יש הריונות שמלווים בדימומים, יש נשים שאפילו מקבלות משהו דמוי מחזור אפילו עם בטא חיובית ובסוף יולדות קונונציונאלי. מצד שני, אי אפשר לדעת בודאות, בטח יגידו לך להמשיך במעקב עם הבטא לראות שממשיך להכפיל את עצמו. חושבת שכדאי להתקשר לרופא שלך. מחזיקה לך אצבעות! אוריינית
זה שהפסיק![]()
דיברתי עם הרופא שלי כבר בבוקר, והוא אמר לעשות בדיקה דם עוד יומיים. מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שחוץ מדם על הסטיק של הקרינון לא היה כלום כל היום לא יודעת מה לחשוב כבר, ואיך להחזיק מעמד עוד יומיים
אוי, כמה מלחיץ...אני כל כך מבינהצריכה עזרה דחוף
כמובן סליחה מראש על התיאור היום בבוקר כשהכנסתי את הקרינון הוא יצא עם דם, לא טיפה אלא כולו מכוסה דם. בבדיקת דם שעשינו בבוקר הבטא היתה 164 (קצת יותר מהכפילה את עצמה) מה קורה פה ????????????????
הי זהביתצריכה עזרה דחוף
יתכן שאלה דימומי השתרשות.צריכה עזרה דחוף
שירה, ההשתרשות היתה לפני כמעטיתכן שאלה דימומי השתרשות.
זו תופעה שקורית דיי הרבה.
עידכונים מהשטחשירה, ההשתרשות היתה לפני כמעט
שבועיים אולי שרטה את עצמה עם המוליך אם הדימומים נפסקו (ואפילו אם ממשיכים - אבל לא כמו דימום של מחזור) והבטא ממשיכה לעלות באופן תקין - הכל בינתיים בסדר.שימשיך תקין![]()
![]()
יופי של עדכוןעידכונים מהשטח
קודם כול תודה על כל דברי העידוד. אז כמו שאמרתי אתמול היה דם רק על הקרינון, והיום לשמחתי הקרינון יצא נקי. חשבתי גם שאולי שרטתי את עצמי עם הקרינון, אבל הייתי מרגישה כאב או משהו כזה , ולא הרגשתי, מתפללת שזוהי היתה אזעקת שוא בלבד, ומחכה בקוצר רוח לבדיקה מחר. בינתיים אני נחה וכמעט לא עושה כלום, למרות שהרופא שלי לא גזר עליי מנוחה. בקיצור נשתמע....
זהבית גם לי היו בתהחלה דימומיםעידכונים מהשטח
קודם כול תודה על כל דברי העידוד. אז כמו שאמרתי אתמול היה דם רק על הקרינון, והיום לשמחתי הקרינון יצא נקי. חשבתי גם שאולי שרטתי את עצמי עם הקרינון, אבל הייתי מרגישה כאב או משהו כזה , ולא הרגשתי, מתפללת שזוהי היתה אזעקת שוא בלבד, ומחכה בקוצר רוח לבדיקה מחר. בינתיים אני נחה וכמעט לא עושה כלום, למרות שהרופא שלי לא גזר עליי מנוחה. בקיצור נשתמע....
עוד ועוד עידכוניםזהבית גם לי היו בתהחלה דימומים
לסרוגין וממש מעט. הרופא שלי פעם אחת העלה לי את כמות הפרוגינובה, בפעם אחרת הוסיף לי זריקה נוספת של ג'סטון. אל תלחצי, קראתי גם בפורום הריון לאחר טיפולים שזה קרה למספר בנות.מחזיקה לך אצבעות לבדיקת הדם המוצלחת שתהיה!
יששששששש - איזה יופיעוד ועוד עידכונים![]()
ביום א' בטא 164 והיום 511!!!!!!!!! אני מאושרת !!!!!!! הרופא אמר לנו לקבוע תור לאולטרסאונד בעוד עשרה ימים, מחכה בקוצר רוח. ובינתיים לא צריך בדיקות דם
מברוק! נשמע מהמם!עוד ועוד עידכונים![]()
ביום א' בטא 164 והיום 511!!!!!!!!! אני מאושרת !!!!!!! הרופא אמר לנו לקבוע תור לאולטרסאונד בעוד עשרה ימים, מחכה בקוצר רוח. ובינתיים לא צריך בדיקות דם
יששששש שימשיך כךמברוק! נשמע מהמם!
כה לחי, ובהצלחה בהמשך המבטיח והמרגש!
ישששששעוד ועוד עידכונים![]()
וואו זהבית איזה יופיעוד ועוד עידכונים![]()
שימחת אותי! שימשיך כך!עוד ועוד עידכונים![]()
איזה יופי בשעה טובהעוד ועוד עידכונים![]()
ג ד ו ל (-: תמשיכי כך. מחזיקה אצבעועוד ועוד עידכונים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.