צריכה עזרה דחוף

מצב
הנושא נעול.

זהבית א

New member
צריכה עזרה דחוף

צריכה עזרה דחוף
כמובן סליחה מראש על התיאור היום בבוקר כשהכנסתי את הקרינון הוא יצא עם דם, לא טיפה אלא כולו מכוסה דם. בבדיקת דם שעשינו בבוקר הבטא היתה 164 (קצת יותר מהכפילה את עצמה) מה קורה פה ????????????????

זה אמנם מבהיל, אבל

צריכה עזרה דחוף
כמובן סליחה מראש על התיאור היום בבוקר כשהכנסתי את הקרינון הוא יצא עם דם, לא טיפה אלא כולו מכוסה דם. בבדיקת דם שעשינו בבוקר הבטא היתה 164 (קצת יותר מהכפילה את עצמה) מה קורה פה ????????????????
זה אמנם מבהיל, אבל
לא בהכרח. יש הריונות שמלווים בדימומים, יש נשים שאפילו מקבלות משהו דמוי מחזור אפילו עם בטא חיובית ובסוף יולדות קונונציונאלי. מצד שני, אי אפשר לדעת בודאות, בטח יגידו לך להמשיך במעקב עם הבטא לראות שממשיך להכפיל את עצמו. חושבת שכדאי להתקשר לרופא שלך. מחזיקה לך אצבעות! אוריינית

זהבית א

New member
../images/Emo4.gif

זה אמנם מבהיל, אבל
לא בהכרח. יש הריונות שמלווים בדימומים, יש נשים שאפילו מקבלות משהו דמוי מחזור אפילו עם בטא חיובית ובסוף יולדות קונונציונאלי. מצד שני, אי אפשר לדעת בודאות, בטח יגידו לך להמשיך במעקב עם הבטא לראות שממשיך להכפיל את עצמו. חושבת שכדאי להתקשר לרופא שלך. מחזיקה לך אצבעות! אוריינית

דיברתי עם הרופא שלי כבר בבוקר, והוא אמר לעשות בדיקה דם עוד יומיים. מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שחוץ מדם על הסטיק של הקרינון לא היה כלום כל היום לא יודעת מה לחשוב כבר, ואיך להחזיק מעמד עוד יומיים

זה שהפסיק

דיברתי עם הרופא שלי כבר בבוקר, והוא אמר לעשות בדיקה דם עוד יומיים. מה שמוזר בכל הסיפור הזה הוא שחוץ מדם על הסטיק של הקרינון לא היה כלום כל היום לא יודעת מה לחשוב כבר, ואיך להחזיק מעמד עוד יומיים
זה שהפסיק
לדמם נשמע טוב. הריונות זה דבר מפחיד. זה לא יומיים, זה רק יום וחצי עכשיו... נסי להשאר עסוקה ככל האפשר. בהצלחה!!! אוריינית

ronitili

New member
אוי, כמה מלחיץ...אני כל כך מבינה

צריכה עזרה דחוף
אוי, כמה מלחיץ...אני כל כך מבינה
אותך כמובן שבדיקת דם עוד יומיים מחזיקה אצבעות שהכל בסדר
מקווה שזה לא ח"ר

sagivkr

New member
הי זהבית

צריכה עזרה דחוף
הי זהבית
אני אמנם לא רופאה, אבל אני יכולה לספר לך שגם לי היה קצת דימום ממש בשבועות הראשונים של ההריון. בדר"כ במקרים כאלה הרופא מבקש לחזור על בדיקת הבטא כדי לוודא שהיא עולה, וגם לפעמים הוא מגדיל את המינון של הפרוגסטרון. חוץ מזה, כדאי לא להתאמץ ואם אפשר להשאר בבית ולנוח - כדאי. מחזיקה לך אצבעות להמשך הריון בריא ותקין. יפעת

שירהחי

New member
יתכן שאלה דימומי השתרשות.

צריכה עזרה דחוף
זו תופעה שקורית דיי הרבה.

ronitili

New member
שירה, ההשתרשות היתה לפני כמעט

זו תופעה שקורית דיי הרבה.
שבועיים אולי שרטה את עצמה עם המוליך אם הדימומים נפסקו (ואפילו אם ממשיכים - אבל לא כמו דימום של מחזור) והבטא ממשיכה לעלות באופן תקין - הכל בינתיים בסדר.
שימשיך תקין

זהבית א

New member
עידכונים מהשטח

שבועיים אולי שרטה את עצמה עם המוליך אם הדימומים נפסקו (ואפילו אם ממשיכים - אבל לא כמו דימום של מחזור) והבטא ממשיכה לעלות באופן תקין - הכל בינתיים בסדר.
שימשיך תקין
עידכונים מהשטח
קודם כול תודה על כל דברי העידוד. אז כמו שאמרתי אתמול היה דם רק על הקרינון, והיום לשמחתי הקרינון יצא נקי. חשבתי גם שאולי שרטתי את עצמי עם הקרינון, אבל הייתי מרגישה כאב או משהו כזה , ולא הרגשתי, מתפללת שזוהי היתה אזעקת שוא בלבד, ומחכה בקוצר רוח לבדיקה מחר. בינתיים אני נחה וכמעט לא עושה כלום, למרות שהרופא שלי לא גזר עליי מנוחה. בקיצור נשתמע....

יופי של עדכון ../images/Emo45.gif

עידכונים מהשטח
קודם כול תודה על כל דברי העידוד. אז כמו שאמרתי אתמול היה דם רק על הקרינון, והיום לשמחתי הקרינון יצא נקי. חשבתי גם שאולי שרטתי את עצמי עם הקרינון, אבל הייתי מרגישה כאב או משהו כזה , ולא הרגשתי, מתפללת שזוהי היתה אזעקת שוא בלבד, ומחכה בקוצר רוח לבדיקה מחר. בינתיים אני נחה וכמעט לא עושה כלום, למרות שהרופא שלי לא גזר עליי מנוחה. בקיצור נשתמע....
יופי של עדכון

אני מכיר הרבה היריונות וילדים בפורומים השכנים שהתחילו עם דימומים כולל אחת שחשבה שיש לה ממש מחזור. כאשר הרופא ביצע US לקראת תחילת טיפול הוא ראה שק היריון, היא ילדה החדש. כל עוד ה- ß עולה ומכפילה את עצמה אז את בהיריון
במידיה והדימום ימשיך או או יתחזק אז יכול להיות שהרופא שלך יבקש ממך להגדיל את כמות הפרוגרסטרון. המון המון בהצלחה ומחכים בצפיה רבה לעדכון על שק היריון

פיש10

New member
זהבית גם לי היו בתהחלה דימומים

עידכונים מהשטח
לסרוגין וממש מעט. הרופא שלי פעם אחת העלה לי את כמות הפרוגינובה, בפעם אחרת הוסיף לי זריקה נוספת של ג'סטון. אל תלחצי, קראתי גם בפורום הריון לאחר טיפולים שזה קרה למספר בנות.מחזיקה לך אצבעות לבדיקת הדם המוצלחת שתהיה!

זהבית א

New member
עוד ועוד עידכונים../images/Emo13.gif

לסרוגין וממש מעט. הרופא שלי פעם אחת העלה לי את כמות הפרוגינובה, בפעם אחרת הוסיף לי זריקה נוספת של ג'סטון. אל תלחצי, קראתי גם בפורום הריון לאחר טיפולים שזה קרה למספר בנות.מחזיקה לך אצבעות לבדיקת הדם המוצלחת שתהיה!
עוד ועוד עידכונים

ביום א' בטא 164 והיום 511!!!!!!!!! אני מאושרת !!!!!!! הרופא אמר לנו לקבוע תור לאולטרסאונד בעוד עשרה ימים, מחכה בקוצר רוח. ובינתיים לא צריך בדיקות דם

roza marzipan

New member
יששששששש - איזה יופי../images/Emo24.gif

עוד ועוד עידכונים

ביום א' בטא 164 והיום 511!!!!!!!!! אני מאושרת !!!!!!! הרופא אמר לנו לקבוע תור לאולטרסאונד בעוד עשרה ימים, מחכה בקוצר רוח. ובינתיים לא צריך בדיקות דם
יששששששש - איזה יופי

מברוק! נשמע מהמם!

עוד ועוד עידכונים

מברוק! נשמע מהמם!
כה לחי, ובהצלחה בהמשך המבטיח והמרגש!

ronitili

New member
יששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עוד ועוד עידכונים

יששששש

נטאשה

New member
וואו זהבית איזה יופי ../images/Emo49.gif

עוד ועוד עידכונים

וואו זהבית איזה יופי

עכשיו זה ממש מתחיל להיות מוחשי יותר מחזיקה אצבעות להמשך תקין ונפלאאאאאאאאא

אדוינה

New member
שימחת אותי! שימשיך כך!

עוד ועוד עידכונים

שימחת אותי! שימשיך כך!

rachel or

New member
איזה יופי בשעה טובה

עוד ועוד עידכונים

איזה יופי בשעה טובה
שימשיך עגול ותקין

ג ד ו ל (-: תמשיכי כך. מחזיקה אצבעו

עוד ועוד עידכונים

ג ד ו ל (-: תמשיכי כך. מחזיקה אצבעו
ת להמשך הריון תקין מלא ומשעמם לחלוטין

מצב
הנושא נעול.
למעלה