צריכה עזרה דחוףף

לין81

New member
צריכה עזרה דחוףף

היי עברתי ניתוח קיצור קיבה בטבעת לפני כ 8 שנים היום אני רזה שוקלת 47 קיטלו כבר כמה שנים על אותו משקל היום אני בהיריון מתחיל ורוצה לדעת מה לעשות האם צריך לפתוח את הטבעת או שאפשר להשאר איתה ככה למרות שאני מדי פעם מקיאה מהטבעת בגלל שהיא קצת סגורה ויש אוכל שלא עובר האם זה יזיק לעובר???

חמ סה

New member
אני לא מטובעת אבל...

מניסיון של חברות הריוניות מטובעות יכולה לומר שמומלץ לפתוח את הטבעת בעת ההריון, במיוחד כדי להימנע מהקאות ולחץ בקיבה. לגבי נזק לעובר - אין קשר. ההריון/עובר גדל לו ברחם. הטבעת-על הקיבה... שיהיה בשעה טובה

pomelit

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo13.gif

יש כמה גרסאות. יש רופאים שממליצים לפתוח ויש כאלה שאומרים לעזוב. את במשקל נמוך יחסית, וחשוב מאוד לוודא שהעובר לא שואב ממך יותר מידי. בדרך כלל העובר יקח את מה שהוא צריך, והגוף שלך אמור להשלים את מה שחסר בשבילך. דברי עם הרופא שלך, תסבירי לו שאת מטובעת, ותוודאי שאת במעקב הריון צמוד כדי שלא יתפתחו חסכים.

אופירA

New member
מנהל
השאלה אם את רזה מאוד או נמוכה

האם ה-BMI שלך קטן בהרבה מ-25? וודאי שתזונה לא מאוזנת עלולה להזיק לעובר וגם לבריאותך. צריך לבדוק חוסרים תזונתיים בבדיקות דם, ולשבת עם דיאטנית כדי לראות כמה אוכל את אוכלת, אם הוא מספיק מגוון ובכמות מספקת לבראיות. אם הדיאטנית אומרת שהתזונה בסדר, אין צורך לפתוח כרגע, אלא רק כאשר תרגישי לחץ על הטבעת, ושהיא נסגרת יותר. יש לפתוח בהדרגה, כל פעם לפי הצורך. כעיקרון, טוב לפתוח 1CC ברגע שמורגש צורך, אבל זה תלוי מאוד בתזונה שלך עד היום. אולי צריך יותר, אולי פחות. את יכולה גם להתקשר אלי, בטלפון 03-5781855, לייעוץ פרטני, שנחשוב ביחד מה ההתנהלות הנכונה ביותר בשבילך, ונראה מה מצב הרזון שלך, ומהם דפוסי החשיבה שלך בקשר אליו. עשי לי טובה אישית - אל תחכי עם הנושא ובדיקת הדם והמזון. אל תסכני את בריאותך ובריאות העובר אפילו כמלוא הנימה.

רוייקו

New member
תלוי במידת ההגבלה שלך

את רזה כי את לא אוכלת די ? מסוכן לצום בהריון.

גילור

New member
מנסיוני הרע עם טבעת בהריון יכולה להגיד לך

שאת חייבת לפתוח את הטבעת אם את לא רוצה להגיע למצב אליו אני הגעתי של החלקת הטבעת לדופן הקיבה וקריעתה.

רוייקו

New member
חשיקת הטבעת לקיבה היא תופעה נדירה

לא קשורה להריון בכלל. אחת הסברות לתופעה הזו של אירוזיה היא אנמיה קשה אבל זה לא הוכח עדיין.

גילור

New member
ממש לא הייתי (ועדיין לא) אנמית. ההמוגלובין של

שלי והפריטין שלי גבוהים. בערכים העליונים של הנורמה.

למעלה