צריכה עזרה דחוףף!

מודאגת18

New member
צריכה עזרה דחוףף!

אני צריכה עזרה, אני מרגישה במצוקה ואני חייבת עצות - אני נואשת לעצות, כדי שאני אוכל להמשיך בחיי. אני מרגישה שאני נובלת... אני שונאת את עצמי על מה שקרה, על מה שעשיתי - אולי תמצאו לי פיתרון, אני לא יודעת, אני רוצה לנסות ואין לי מה להפסיד. אז הנה הסיפור שלי. אני בת 19, בהיריון מחבר שלי... ההורים שלי מאלצים אותנו להישאר יחד ובקרוב להתחתן. קשרו לנו את החיים ביחד מבלי שאני באמת רוצה.. אין לי רצון להקדיש זמן לתינוק שבדרך ואני יודעת שהוא ייצא בסוף דפוק כמוני וכמו בעלי לעתיד, אני אעדיף לצאת מהבית כדי לשתות מאשר להישאר איתו. ההורים שלי שגרים איתי לא מפסיקים להטיף לי על כמה שאני דפוקה ושאני צריכה לקחת אחריות על עצמי ועל מה שקרה. חבר שלי מתחנן ומאיים שאפיל את התינוק, אבל ההורים ואני לא מסוגלים, ואני מתכוונת - ממש בלתי אפשרי שאני אהיה מסוגלת להפיל את התינוק או אפילו לחשוב על זה ברצינות. מה לעשות, מה יהיה? איך לפעול? למי להקשיב?? אני לא מתכוונת להתאבד או להגיע למחשבה הזו, ולכן אני מבקשת עזרה כמה שיותר מהר.. אני בדרך למחשבות האלה, אני נשבעת שאני משתגעת.. תודה.

צריכה עזרה דחוףף!

את צריכה לשבת ולדבר עם איש מקצוע בתחום ואני לא מתכוונת דוקא לרופאים. אני מאד ממליצה שתפני לאחד משרותי הייעוץ לניעה והריון שיש בכל עיר . איני ידועת היכן את גרה ( ניסתי להיכנס לפי שמך אבל לא נוצר קשר) , אבל בתל- אביב ובפצון יש " דלת פתוחה" ואילו בירושלים יש "ש.י.ל.ה." . בכל מקרה, בכל המקומונים , התסכלי בשמות של שרותי ייעוץ ומצאי לך כתובת לגשת אליה בדחיפות. את גם יכולה להרים טלפון ל"ער"ן" ולספר להם על המצוקה שלך והם יפנו אותך לכתובת הנכונה. בכל מקרה, את צריכה לפעול בנחישות ובמהירות ולא לתת לזמן להכתיב לך את הצעדים שלך. אין צורך שאף אחד ילחיץ אותך, זו צריכה להיות החלטה שלך בעיקר אבל גם בשיתוף עם בן הזוג ותוך התחשבות במערכת התומכת שלך ( הורים , חברים , אחים ואחיות וכו').

למעלה