צריכה עזרה בפוקיומון רד/בלו

coca colaaa

New member
צריכה עזרה בפוקיומון רד/בלו

נתקעתי במכון שיש בו את פחי הזבל... זה ככה מאתמול! יש אולי שיטה?

Unlucky Boy

New member
אני מניח שזה מכון החשמל

צריך לבדוק שם את הפחים עד שמוצאים בתוך אחד מהם כפתור. אחרי שמוצאים אותו הכפתור השני צריך להיות באחד מהפחים שמעליו או מצדדיו. אם בחרת בפח הנכון את יכולה להמשיך אל מנהיג המכון, אם לא את צריכה למצוא שוב את הכפתור הראשון באחד הפחים.

coca colaaa

New member
כן, מכון החשמל.

הבנתי את זה (פעם כבר עברתי את הכל... עכשיו משעמם לי - אז אני מנסה שוב... טוב, לא ידעתי שצריך לחפש ליד או מעל... אני אנסה! תודה!

coca colaaa

New member
מה אני עושה

אחרי שעברתי אותו??? ואי... איך אני יכולה לשכוח הכל??? איזה באסה לי... אספתי לי בקריסטל 3 (או 4) תגים (ולכל תג זה דרך ארוכה - והנה נדפק המשחק...)

coca colaaa

New member
צריכה עזרה בפוקימון רד/בלו2

אחרי שעברתי את מכון החשמל, מה אני עושה???

למה את מציפה?

כבר פתחת הודעה חדשה אז למה לפתוח עוד אחת באותו נושא? במקום זה תלכי להודעה שפתחת ותלחצי "הוספת תגובה" וככה לא תדחפי הודעות אחרות לדף השני.

coca colaaa

New member
אממממ...

עשיתי את זה... ונחש מה? לא ענו לי! כי לא רואים את זה - הרי כאן לפחות אמרת את זה... שם לא הגבת בכלל!

חכי קצת לפני שאת מחליטה שלא רואים

זה לא שההודעה הקודמת היא בתחתית העמוד, היא ממש כאן, שתי הודעות למטה. עוד קצת והיו עונים לך.

אנשים מחר בשעה 12 בלילה

אני מחליף את הסקר כדי לקבוע תאריך כל מי שלא הצביע בבקשה להצביע אני לא רוצה שהטורניר יפול על מקום שהרוב לא יסכים לבוא אליו אז קדימה/

coca colaaa

New member
אז...

אולי אפשר לקבל טיפת עזרה? רשמתי את הבעיה פעמיים... אז סורי על ההודעה החדשה - אבל למה להתנפל? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

moon flower

New member
הי סורי שלא הגבתי קודם

פשוט נדפק האינטרנט בגלל אחותי הקטנה. והנה הפיתרון: את הולכת לסרוליין ועולה למעלה לפתח מימין למכון, יש לך שם עץ עם קאט, את חותכת אותו, ומשם את ממשיכה ללבנדר. אם יש לך עוד בעייה תפני אליי במייל או תפרסמי הודעה בפורום ^-^

למעלה