צריכה עזרה בעבודה.

צריכה עזרה בעבודה.

היי לכם, אני עושה עבודת סמינר בנושא הקונפליקט הדתי בין הימין הנוצרי להומוסקסואלים. אני יודעת שמדובר פה ביהודים אבל שווה לנסות אם מישהו מתעניין בנושא ויכול להפנות אותי למקורות (עדיפות כמובן לעברית). בתודה מראש,

יודיX3

New member
ע"פ yr4u ראיתי בתגובתו ש

ארגון "עצת נפש" (הטוען שניתן לשנות את הנטיה המינית ע"י טיפול פסיכולוגי הולם) שאב את הטכניקה מארגונים נוצרים דתיים שמצאו דרך זו להתמודד עם התופעה אצלם. בהצלחה

חכמה בגויים תאמין.

האם יעלה על הדעת שיהודים ילמדו גיאומטריה אשר פותחה ע"י יוונים עובדי ע"ז?! האם מנגינות האשכנזים לקוחות מהנוצרים ר"ל?! כן כן כן. חכמי הגויים הם מעולים בחשיבה מדעית.

יודיX3

New member
טיעון דמגוגי

משום שדעת הפסיכולוגים שעליהם מסתמכים בשיטות הנ"ל היא דעת מיעוט.

מישהו פה זלזל בחכמת הגויים?

אבל האם זה אומר שהם צודקים בכל מה שהם אומרים? ד.א: חלק מאותם חכמי גויים אומרים דברים הפוכים. אז מי צודק?

יש הרבה מה ללמוד מחכמי הגויים.

אין זה אומר שיש לקבל את כל דבריהם, אבל בהחלט שווה לשמוע את דבריהם בנושאי מדע.

דווקא קראתי

ואפילו בעניין. אני גם חוקרת את הנושא הזה בעבודת הסמינר שלי אבל הבנתי שאותם פסיכולוגים הם בדעת מיעוט.ופסיכולוגים אחרים (גויים אגב)טוענים אחרת. דרך אגב, לא רק בענייני מדע יש לשמוע את דבריהם.יש עוד מגוון רחב של נושאים שכדאי מאוד להקשיב להם.

הפסיכולוגים המתנגדים לשנוי

הנטיה, טוענים שאין צורך לשנות נטיה. זה ודאי מנוגד לתורה. לדעתם, המטרה אינה מצדיקה את הקשיים והמאמצים הכרוכים בטפול.

יודיX3

New member
אתה מדבר בשם פסיכולוגים

דברי הבל.אני דיברתי עם פסיכולוג על העניין הזה ונסיון לשנות נטייה של אדם יכולה להיות כרוכה בדכאונות קשים ,לגרום לבעיות תדמית. המצב בו אי התמודדות עם השלמת המציאות אלא מציאת "פתרונות" עוקפים בדר"כ חוזרים אח"כ בהפוכה כמו בומרנג. הומוסקסואליות בעבר היתה מוגדרת כמחלת נפש, אולם זו לא הגישה כיום, ומתוך כך הטיפול צריך להיות מתוך נסיון לעזור למטופל להתמודד עם הקשיים שעבר בחייו כהומו בפרט וקשייו בכלל (עם המשפחה, חברה וכו') ולא לנסות "לרפא" אותו.

למעלה