צריכה עזרה במציאת סטודיו למחול

noymeir

New member
צריכה עזרה במציאת סטודיו למחול

אני בת 16, וצריכה סטודיו למחול בתוך פתח תקווה או בסביבתה. רקדתי 10 שנים והפסקתי כדי לעשות שינוי רענן, אבל גיליתי שאני צריכה לרקוד ולא יכולה להפסיק. אני מעוניינת בסטודיו שמציע שיעורים של מחול מודרני ואולי גם בלט. (אני מעדיפה להימנע ממקומות כמו 'אתי פולישוק', בלי מטרה לפגוע) תודה מראש :)

דנית666

New member
היי

בפ"ת לא תמצאי כ"כ מחול, הדבר היחידי שכן הייתי ממליצה לבדוק זה את מרים קופמן לבלט ששמעתי שמעולה. לגבי שאר הסגנונות עדיף שתסעי אפילו לת"א ותלמדי במקומות טובים.. אם כבר את מוציאה את הכסף ומשקיעה את הזמן אז שיהיה במקום הנכון שיתרום לך כמה שיותר. בהצלחה :)

noymeir

New member
צודקת, אבל בעיה

אני חוזרת על העובדה שאני בת 16, ויש לי בעיה רבה בלנסוע עד לתל אביב פעמים אחדות בשבוע. אבל בכל זאת, תוכלי להמליץ על מקומות בתל אביב?

danagv

New member
מרים קופמן מורה מצויינת ויש שם רמה גבוה

בת"א את יכולה ללכת לביכורי העיתים,לפיור ולסטודיו בי ... אני מהצפון אני לא כלכך מתמצאת איזה ערים נמצאות ליד פ"ת תגידי לי ואני אנסה לעזור :)

מירים קאופמן מעולה!

אמנם לא למדתי אצלה,אבל ראיתי כאלו שכן,ואכן היא מעולה. עובדת טוב ונכון. שלוח לך קישור להופעה. באמת מדהימות!

דנית666

New member
מבינה את הקושי..

ולכן אמרתי שבלט תלמדי בפ"ת שקרוב לבית ותשלבי בין משהו נוסף בת"א, יש לך אופציה בסטודיו B ומקומות דומים לקחת 2 שיעורים רצוף למשל במודרני ומשהו נוסף וככה תחסכי בנסיעות.. זאת האופציה הכי טובה שעולה לי בראש. מפ"ת יש לך 66 לסטודיו B ויש גם את מחולה ברמת אביב שלשם 49 מפ"ת מגיע אבל תבדקי שעות. ממליצה ללכת לבדוק שיעור ניסיון במקומות הנ"ל ואז להחליט מה יותר מתאים לך. שמעתי גם על פיור בת"א אבל לא מכירה ממש.. אלו הם המקומות שעולים לי כרגע שמלמדים מגוון סגנונות ועם מורים מעולים. מקוה שעזרתי והמון בהצלחה :)

noymeir

New member
תודה רבה !

ביררתי קצת על סטודיו B והוא נשמע נורא נחמד, וגם נוח מבחינת שעות והגעה.

שובל1231

New member
"סטודיו רוויטל" בפ"ת מעולה..

הייתיי שם , האנשים נחמדים מאוד והרמה שלהם מקצועית ביותר קצת יקרים בדמי ההרשמה אבל חוץ מזה הייתי מאוד ממליצה :)

שובל1231

New member
עוד סטודיו ששכחתי לציין ..

"סטודיו לייף" בהוד השרון גם מצויינים

למעלה