צריכה עזרה בידע

שורי22

New member
צריכה עזרה בידע

אני אם חד הורית. פרודה אך עדיין לא גרושה.יש לי ילד אחד אני מקבלת קצבת מזונות מביטוח לאומי ולכן עובדת במשרה חלקית ומשתכרת בשכר מינימום(כי אם אני ירויח יותר יקזזו לי מדמי המזונות) אני מעונינת לשלוח את בני(בן שנתיים) למעון בשנה הבאה. אך אני פוחדת שלא יאשרו לי דרגה - הנחה בגלל שיש לי אחוז משרה של 17 שעות שבועיות. אשמח לקבל עיצה ממי שנמצאת במצב כמוני ויודעת מהם החוקים של משרד התמת .זה דחוף לי מאד כיון שעכשיו הרישום ועוד קצת כבר לא יהיה מקום. מחכה לתשובותיכם.

אני מתחבטת בשאלה שלך כמעט כל היום

ופשוט לא יודעת את התשובה. אני ממליצה לך בחום לפנות לעובדת סוציאלית שאגף הרווחה בעיריה אצלכם כדי להתייעץ.

שורי22

New member
קבעתי פגישה עם עו``ס

כי אני צריכה שהיא תכתוב לי דוח סוציאלי כדי לקבל סיוע בשכר דירה. דיברתי איתה בטלפון והיא אמרה שהיא לא כותבת דוח סוציאלי סתם כך בשביל סיוע בשכר דירה. אני פוחדת שגם מהנושא הזה היא תתחמק. ישלי הרגשה שהם בכוונה מתיחסים ככה ל יפה כי אין להם ענין לפתוח תיק לכל אחד זה כנראה עולה להם כסף...

מה זאת אומרת סתם כך?

לאיזו מטרה היא כן כותבת מכתב? אל תסתפקי בשיחת טלפון. תקבעי איתה פגישה. פנים אל פנים. תגיעי ותסבירי לה את חשיבות העניין. להם זה לא עולה כסף לפתוח תיק. למדינה כן. המדינה בהחלט מנסה כמיטב יכולתה להתנער מעזרה. זה לא אומר שאת צריכה לוותר
גשי תדברי איתה.

שורי22

New member
אם מישו יכול לעזור לי בפתרון הבעיה

אודה לו מאד. אני משוועת לעזרה!!

למעלה